Lifecoach

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 37 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Alle levensgebieden in balans: aan de slag als professioneel lifecoach. Een lifecoach helpt mensen het leven te accepteren zoals het zich aandient en meer balans en geluk te vinden. Je leert cliënten hoe ze belangrijke levensgebieden – zoals relaties, werk, familie en persoonlijkheid – beter op elkaar kunnen afstemmen. De opleiding Lifecoach begint met de basisvaardigheden en -kennis van een coach. Vervolgens gaan we in op het vinden van de juiste balans tussen de verschillende levensgebieden. Na de opleiding kun je aan de slag als professioneel lifecoach in je eigen praktijk. Wat leer je? • Algemene gespreksvaardigheden • Communicatie- en coachvaardigheden • Motivatie- en verandertechnieken…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Life Coach, Coaching, Co-actief coachen, Business / Executive Coaching en Loopbaancoaching.

Alle levensgebieden in balans: aan de slag als professioneel lifecoach. Een lifecoach helpt mensen het leven te accepteren zoals het zich aandient en meer balans en geluk te vinden. Je leert cliënten hoe ze belangrijke levensgebieden – zoals relaties, werk, familie en persoonlijkheid – beter op elkaar kunnen afstemmen. De opleiding Lifecoach begint met de basisvaardigheden en -kennis van een coach. Vervolgens gaan we in op het vinden van de juiste balans tussen de verschillende levensgebieden. Na de opleiding kun je aan de slag als professioneel lifecoach in je eigen praktijk. Wat leer je? • Algemene gespreksvaardigheden • Communicatie- en coachvaardigheden • Motivatie- en verandertechnieken • Specifieke lifecoachmethoden • Waardengericht coachen Vrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Life Coach.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.