Kindercoach

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 36 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Leer hoe je kinderen en tieners professioneel begeleidt bij hun ontwikkeling. Pesten, leerstoornissen, gedragsproblemen, echtscheidingen en ADHD komen steeds vaker voor. Een kindercoach houdt rekening met de belastbaarheid van het kind en de mogelijkheden die bij de ontwikkelingsfase horen. Een van je belangrijkste taken als kindercoach is het vergroten van het zelfvertrouwen van het kind. Met de erkende opleiding Kindercoach leer je hoe je oplossingsgerichte ondersteuning biedt bij opvoedvragen, gedragsproblematiek en ontwikkelingsachterstanden. Na deze opleiding kun je als zelfstandig kindercoach aan de slag en kinderen én ouders op een verantwoorde wijze ondersteunen bij opvoeden gedragsp…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kindercoach, Coaching, Pedagogiek, Gezinscoach en ADHD / ADD.

Leer hoe je kinderen en tieners professioneel begeleidt bij hun ontwikkeling. Pesten, leerstoornissen, gedragsproblemen, echtscheidingen en ADHD komen steeds vaker voor. Een kindercoach houdt rekening met de belastbaarheid van het kind en de mogelijkheden die bij de ontwikkelingsfase horen. Een van je belangrijkste taken als kindercoach is het vergroten van het zelfvertrouwen van het kind. Met de erkende opleiding Kindercoach leer je hoe je oplossingsgerichte ondersteuning biedt bij opvoedvragen, gedragsproblematiek en ontwikkelingsachterstanden. Na deze opleiding kun je als zelfstandig kindercoach aan de slag en kinderen én ouders op een verantwoorde wijze ondersteunen bij opvoeden gedragsproblematiek. Wat leer je? • Pedagogiek en ontwikkelingspsychologie • De behoeften van een kind • Opvoed- en gedragsproblematiek • Algemene en specifieke communicatie- en coachvaardigheden Vrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Kindercoach.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.