Ziekteverzuim aanpak

Type product

Ziekteverzuim aanpak

2bFocused
Logo van 2bFocused

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Een laag ziekteverzuim en medewerkers in balans. Dat wilt u toch ook?

Wij begeleiden uw organisatie in de aanpak van uw ziekteverzuim. Wij zijn van mening dat een verzuim van 4% of hoger in een organisatie niet nodig is. Om een laag verzuim te bereiken en te handhaven geven we niet alleen een training voor uw leidinggevende, maar begeleiden we ze ook on the job in het voeren van gesprekken met de zieke medewerkers en begeleiden we uw HR afdeling met de moeilijke casussen. Onze kracht zit in de combinatie van onze expertise. We staan altijd samen voor de groep en het unieke is onze expertise vanuit compleet verschillende invalshoek. Marion als medisch specialist en trainer, gespecialiseerd in communicatie en samenwerking en Rian als hr directeur gespecialiseerd…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Sociale Geneeskunde, Verzuimgesprekken & verzuimmanagement, Verzuim, Geneeskunde en Arbeidsgeneeskunde.

Een laag ziekteverzuim en medewerkers in balans. Dat wilt u toch ook?

Wij begeleiden uw organisatie in de aanpak van uw ziekteverzuim. Wij zijn van mening dat een verzuim van 4% of hoger in een organisatie niet nodig is. Om een laag verzuim te bereiken en te handhaven geven we niet alleen een training voor uw leidinggevende, maar begeleiden we ze ook on the job in het voeren van gesprekken met de zieke medewerkers en begeleiden we uw HR afdeling met de moeilijke casussen. Onze kracht zit in de combinatie van onze expertise. We staan altijd samen voor de groep en het unieke is onze expertise vanuit compleet verschillende invalshoek. Marion als medisch specialist en trainer, gespecialiseerd in communicatie en samenwerking en Rian als hr directeur gespecialiseerd in ziekteverzuimbeheersing. U krijgt het beste van 2 werelden. Of zoals een bedrijfsarts het omschreef: "het was een verademing voor mij als bedrijfsarts om samen te werken met iemand die het echt snapt zowel de theorie als de praktijk en zo het verzuim structureel laag te houden".

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.