Martin Koekkoek

Overzicht

Ik heb vier jaar accountancy aan het Nivra gestudeerd, daarna Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde in 2007 een Executive MBA bij business school INSEAD. Van eind 2001 tot midden 2008 ben ik voorzitter geweest van het bestuur van een ondernemingspensioenfonds en ben tijdens deze periode lid geweest van diverse werkgroepen van de koepel van Ondernemingspensioenfondsen. Na ruim 30 jaar werkervaring bij verschillende organisaties in diverse branches, ben ik op het moment zelfstandig consultant en doceer ik bij verschillende opleiders, waaronder de Action Learning Academy. 

Mijn lessen zijn interactief. Door vragen te stellen zet ik de studenten aan tot nadenken. Ik bereid ze goed voor op hun examen, zorg ervoor dat ze echt iets hebben aan wat ze leren en probeer het leuk voor ze te maken. Onder meer door actuele voorbeelden uit de praktijk aan te halen. De beoordelingen na afloop vind ik heel belangrijk; je bent immers zo goed als je laatste evaluatie. Mijn grootste compliment? Als studenten schrijven: de les vlóóg voorbij." 

Voor de Action Leaning Academy verzorg ik de financiele vakken binnen de post HBO opleiding Certified Teammanager en trainingen zoals 'Financien voor niet financiele managers'. 

Ervaringen

Martin Koekkoek heeft nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten voor je persoonlijke ontwikkeling van Martin Koekkoek

Ongecategoriseerd:

 • Logo van Vollekr8 Academy

  Certified Manager I post HBO | Manage...

  € 5.713,74check
  • BTW: Vrij van BTW
  • Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten.
  • Extra informatie: Alle genoemde bedragen voor opleidingen en trainingen zijn vrijgesteld van BTW. De locatie- en arrangementskosten bedragen € 49,50,- per dag of € 19,50 per avond (excl. BTW).
  | 12 dagen | star 8,5 (2 ervaringen)
Not for humans