Luc Buurman
Luc Buurman

Luc Buurman

Sollicitatietrainer

Als ervaren recruiter heb ik van dichtbij meegemaakt hoe succes valt of staat bij de eerste indruk. Je hebt maar kort de tijd om jezelf neer te zetten als beste kandidaat voor de job. In de training oefenen we niet alleen de STAR-methode en standaard vragen. Je ontvangt van mij coaching op je motivatie en concrete feedback op presentatie zodat je uiteindelijk een verpletterende indruk achterlaat om die baan te bemachtigen.

Gedurende mijn werk in de branches zorg, IT en HR heb ik honderden sollicitatie interviews en assessments afgenomen op hoog niveau. Ook heb ik veel mensen af moeten wijzen. Dit was niet altijd leuk maar door het geven van goede feedback en tips was een afwijzing wel waardevol voor de kandidaat. Na 6 jaar recruitment heb ik de overstap gemaakt richting coaching en training. Om mijn praktijkervaring te funderen en verdiepen heb ik vervolgens een coachopleiding gevolgd. Mijn kracht als sollicitatietrainer ligt in mijn open houding, scherpe feedback en vermogen om jou door zelfkennis uiteindelijk meer zelfvertrouwen en vaardigheden te geven voor sollicitatiegesprekken.

Het is mijn drijfveer om mensen meer bewust te maken van zichzelf en hun vaardigheden zodat ze kunnen groeien. Mijn doel voor een training is dan ook om jou met energie en toewijding te helpen ontwikkelen en klaar te stomen voor een winnend sollicitatiegesprek!

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.