Bart Sutorius

Canvas expert - entrepreneurship & business models

Overzicht

Bart Sutorius werkt al jaren als consultant en trainer met als expertise innovatie, business development en entrepreneurship. Hij volgde de Canvas Masterclass bij Alexander Osterwalder in Berlijn. Hij heeft sinds 2011 in allerlei settings met Canvas gewerkt en daarbinnen vele workshops en trainingen verzorgd met nationale en internationale ondernemers, bedrijven en organisaties; profit en non profit, o.a. AXA, GfK, SNS, KPN, Arcadis, Asito, Cordaid, de Natuur en Milieufederaties, ’s Heeren Loo.

Bij diverse partijen was hij betrokken bij de structurele implementatie van de tools, voor intern gebruik (bijv. projectvoorstellen of concrete innovatie) of voor extern gebruik (bijv. ten behoeve van B2B klantcontacten).

Verder is hij ook binnen het ondernemerschapsonderwijs op de Amsterdamse universiteiten en hogescholen nauw betrokken bij de (Canvas-)trainingsprogramma’s of workshops voor ondernemende studenten en docenten; o.a. bij de Minor ondernemerschap (HvA) en bij het vak Frontiers in Medical Biology (UvA).

Ervaringen

Bart Sutorius heeft nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring
Not for humans