Onderhandelen

Niveau
Tijdsduur

Onderhandelen

Supply Value
Logo van Supply Value

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Iedere partij probeert tijdens de onderhandelingen zo veel mogelijk te sturen in lijn met haar eigen belangen. Het onderhandelingsproces bepaalt dan ook voor een groot deel het resultaat van inkoop. Supply Value leert u met haar pragmatische onderhandelingstraining om deze onderhandelingen goed voorbereid in te gaan, te reflecteren op uw eigen onderhandelingsstijl en de gevolgen daarvan, moeilijke en onverwachte situaties tijdens de onderhandelingen te beheersen, en het beste resultaat uit zelfs de meest complexe onderhandelingen te halen. De training van Supply Value is uniek in zijn soort door de combinatie van academisch bewezen modellen, praktijkervaring van de trainer, real-life oefenca…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Iedere partij probeert tijdens de onderhandelingen zo veel mogelijk te sturen in lijn met haar eigen belangen. Het onderhandelingsproces bepaalt dan ook voor een groot deel het resultaat van inkoop. Supply Value leert u met haar pragmatische onderhandelingstraining om deze onderhandelingen goed voorbereid in te gaan, te reflecteren op uw eigen onderhandelingsstijl en de gevolgen daarvan, moeilijke en onverwachte situaties tijdens de onderhandelingen te beheersen, en het beste resultaat uit zelfs de meest complexe onderhandelingen te halen. De training van Supply Value is uniek in zijn soort door de combinatie van academisch bewezen modellen, praktijkervaring van de trainer, real-life oefencases en de beschikbare tools en templates.

De onderwerpen die aan bod komen tijdens de training hebben vijf kernprincipes ten doel:

  1. Opleiden tot kundige op het gebied van onderhandelingen, met brede kennis over het proces;
  2. Ontwikkelen van vaardigheden die ingezet kunnen worden tot op het hoogste niveau van onderhandelingen;
  3. Aanleren hoe onderhandelingsvaardigheden optimaal ingezet kunnen worden;
  4. Identificeren van persoonlijke zwakten en het bieden van handvatten om deze te overwinnen, evenals het identificeren van persoonlijke sterkten die in onderhandelingen kunnen worden benut.
  5. Aanbieden van bruikbare en praktische tools en templates die als gids dienen naar een succesvolle onderhandeling en het beste resultaat.

De fundamenten van onderhandelen: het proces en de principes;
Onderhandelingsstrategie: de voorbereiding, de tegenpartij, de toegevoegde waarde en het inkoopbeleid;
Dynamiek in het onderhandelingsproces: communicatiestijlen, persoonlijke verhoudingen en omgaan met onverwachte situaties;
Complexiteit in onderhandelingen: multi-stakeholder onderhandelingen, organisatorische belangen en juridische belemmeringen;
Real-life cases: de kennis in de praktijk brengen met echte cases, eventueel meegebracht vanuit uw werkveld.

Na afloop van de training ontvangt elke deelnemer een certificaat van deelname.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.