Prototype You Online Ontwikkeltraject

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Prototype You
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 Prototype You heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9
Gemiddeld cijfer voor Prototype You Online Ontwikkeltraject
Gebaseerd op 2 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
Bastiaenen
HR-adviseur
8
Prototype You Online Ontwikkeltraject

"Op (online)afstand ervoer ik de training persoonlijk. Door de goed georganiseerde technische omgeving kon je focus leggen op het 'gesprek met jezelf' en met je buddy. De methode van Prototype You is iteratief waardoor je in korte tijd veel te weten komt over jezelf. Het gevoel dat niks goed of fout is, gaf mij vertrouwen en een veilig gevoel. De tips en trics van de trainers helpen je bij het stellen van je eigen doelen en werkwijzen. " - 28-05-2020 16:19

"Op (online)afstand ervoer ik de training persoonlijk. Door de goed georganiseerde technische omgeving kon je focus leggen op het 'gesprek me… alles lezen - 28-05-2020 16:19

Startdata en plaatsen

computer Online: Prototype You Online Classroom
6 jul. 2020 tot 31 jul. 2020
Toon rooster
event 6 juli 2020, 1300-1400, Kennismaking
event 10 juli 2020, 13:00-15:00, Kompas en Ambitie
event 17 juli 2020, 13:00-15:00, Uitdagingen en Prototyping Plan
event 31 juli 2020, 13:00-15:00, Evaluatie en Prototyping Plan
computer Online: Prototype You Online Classroom
7 sep. 2020 tot 2 okt. 2020
Toon rooster
event 7 september 2020, 13:00-14:00, Kennismaking en Introductie
event 11 september 2020, 13:00-15:00, Kompas en Ambitie
event 18 september 2020, 13:00-15:00, Uitdagingen en Prototyping Plan
event 2 oktober 2020, 13:00-15:00, Evaluatie en Prototyping Plan
computer Online: Prototype You Online Classroom
12 okt. 2020 tot 6 nov. 2020
Toon rooster
event 12 oktober 2020, 13:00-14:00, Kennismaking en Introductie
event 16 oktober 2020, 13:00-15:00, Kompas en Ambitie
event 23 oktober 2020, 13:00-15:00, Uitdagingen en Prototyping Plan
event 6 november 2020, 13:00-15:00, Evaluatie en Prototyping Plan
computer Online: Prototype You Online Classroom
9 nov. 2020 tot 4 dec. 2020
Toon rooster
event 9 november 2020, 13:00-14:00, Kennismaing en Introductie
event 13 november 2020, 13:00-15:00, Kompas en Ambitie
event 20 november 2020, 13:00-15:00, Uitdagingen en Prototyping Plan
event 4 december 2020, 13:00-15:00, Evaluatie en Prototyping Plan

Beschrijving

Bouw samen met support en input van anderen een plan met experimenten, prototypes en acties om concrete stappen te zetten richting jouw ambitie en ontwikkeldoelen; Welkom bij Prototype You!

We weten allemaal niet hoe onze nabije toekomst eruit ziet. Maar net zoals iedereen heb jij wel ideeën over hoe je zou willen dat het eruit ziet, toch? Denk je er wel eens aan wat je kan doen om nóg beter te functioneren? Wat je nodig hebt voor een volgende stap in je carrière, zodat je nu actie kan ondernemen? Wil je je continu blijven ontwikkelen, maar vind je het soms lastig te bepalen hoe en wat precies?

Je bent niet de enige die soms niet weet waar je moet beginnen, hoe je iets moet aanpakken of te…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Godsdienst & Theologie, Nederlands, Antiek / Oude kunst, Geschiedenis en Duurzame inzetbaarheid.

Bouw samen met support en input van anderen een plan met experimenten, prototypes en acties om concrete stappen te zetten richting jouw ambitie en ontwikkeldoelen; Welkom bij Prototype You!

We weten allemaal niet hoe onze nabije toekomst eruit ziet. Maar net zoals iedereen heb jij wel ideeën over hoe je zou willen dat het eruit ziet, toch? Denk je er wel eens aan wat je kan doen om nóg beter te functioneren? Wat je nodig hebt voor een volgende stap in je carrière, zodat je nu actie kan ondernemen? Wil je je continu blijven ontwikkelen, maar vind je het soms lastig te bepalen hoe en wat precies?

Je bent niet de enige die soms niet weet waar je moet beginnen, hoe je iets moet aanpakken of tegen belemmerende overtuigingen aanloopt. We lopen allemaal hier wel eens tegen aan maar delen dit soort zaken vaak niet met elkaar. Zonde, we kunnen zo veel van elkaar leren en elkaar helpen.  

Maar jij gaat niet achterover zitten en zien wat er op je afkomt, toch? Misschien heb je wel eens een inspirerende spreker bezocht, een keer een gesprek met een coach gehad of een training gehad om je 'purpose' te ontdekken?  Maar je wil nu eigenlijk wel echt aan de slag en ben je niet op zoek naar nog meer inspiratie, een zweverige ontwikkeldag of weer een training met een certificaat die mooi op je CV staat. Het gaat nu echt om jouw persoonlijke ontwikkeling, iets wat niet stopt nadat de training is afgelopen.  

Maar hoe doe je dat op een effectieve, gestructureerde en leuke manier? 

Hoe zou het zijn als je een systematisch aanpak hebt om grote en kleine uitdagingen aan te gaan, met alle ruimte en mogelijkheid om snel aan te passen waar nodig. Waar je op de essentie kan focussen en niet blijft hangen in een drang naar perfectionisme. Een aanpak waarin je van en met anderen leert en ontwikkelt? Waarin je zelf, tijdens je werk mee aan de slag kan en de zogenaamde stok achter de deur heb? 

Bij Prototype You werken we met een gestructureerde methode voor zelfontwikkeling waarin deelnemers van en met elkaar leren. Door te werken met sprints, experimenten en peer-accountability zet je continu kleine stappen in uitdagingen rondom de door jouw ontworpen toekomst en ontwikkeldoelen. Door de kleine stappen kan je door de verkregen informatie blijven bijsturen en creëer je een continu ontwikkelingsproces. In een vast ritme blik je terug op wat je hebt geleerd en start je met nieuwe inzichten op zak vervolgens weer een nieuwe cyclus!

Voorbeelden uitdagingen van vorige deelnemers:

Hoe kan ik er achter komen waar ik heen wil met mijn carrière? 

Hoe kan ik beter leren communiceren met mijn manager?

Hoe kan ik er achter komen wat ik nodig heb om een betere data analist te worden?

Hoe kan ik er achter komen welke functie het beste bij mij past?                                                                                                                

Hoe kan ik zelfvertrouwen kweken om mij meer uit te spreken tijdens vergaderingen?

Hoe kan ik er achter komen wat mijn sterke kanten zijn die ik meer kan inzetten? 

Hoe kan ik meer tijd op mijn werkplek krijgen om langere tijd ongestoord te werken? 

Wat je krijgt:

– Een innovatieve ervaring op het gebied van zelfontwikkeling; 

– Een ontwikkeltraject met live sessies, thuis opdrachten, buddy gesprekken en video en geschreven content om jouw proces te ondersteunen;

– Jouw eigen dromen en ambities in kaart gebracht;

– Een gericht actieplan om met vertrouwen concrete stappen te zetten richting jouw ambitie en/of ontwikkeldoelen;

– Reflectie om jezelf nog beter te leren kennen en daarop te acteren; 

– Verbinding, inzichten en support van mededeelnemers.

– Een gestructureerde, effectieve en leuke aanpak voor zelfontwikkeling die je ook na afloop kunt inzetten

Ben jij klaar om nu echt pro-actief aan de slag te gaan met je ontwikkeling en ambities? En simultaan een unieke manier van zelfontwikkeling je eigen te maken, waar je de rest van je leven voordeel van hebt? Schrijf je dan nu in voor het volgende Prototype You Online Ontwikkeltraject.

Beschrijving van de verschillende sessies:

Kennismaking:

Tijdens deze eerste sessie maak je kennis met de facilitatoren én mede-deelnemers van jouw Prototype You programma. We lichten ons programma toe, je maakt kennis met je buddy en we beantwoorden alle vragen uit de groep. Zo weet je precies wat je kan verwachten en kun je vol vertrouwen en plezier van start! 

Kompas en Ambitie:

Deze sessie staat in het teken van wie jij bent, wat jou drijft en wat jouw dromen zijn voor de toekomst. Je werkt jouw visie op leven en werk uit en tekent verschillende toekomst paden uit. Waar wil je heen? Welke mogelijke richtingen kan en wil je verkennen? Met hulp van je buddy krijg je een nog beter beeld van jouw persoonlijke kompas, purpose en dromen voor de toekomst.

Uitdagingen en Prototyping:

In deze sessie bouwen we voort jouw ambitie uit voorgaande sessie. Je maakt een overzicht van alle keuzes en uitdagingen die een rol spelen in het waarmaken van jouw ambitie. We begeleiden je met werkvormen naar jouw meest bepalende uitdaging op dit moment. Je eindigt deze sessie met een concreet prototyping plan met behapbare, kleine acties om in de komende twee weken jouw uitdaging aan te pakken! 

Evaluatie en Prototyping:

In deze afsluitende sessie blikken we terug op jouw Prototyping sprint. Wat heb je geleerd over jezelf? Tot welke inzichten ben je gekomen door het uitvoeren of niet uitvoeren van je acties? Welke aanvullingen of aanpassingen wil je maken aan je Kompas, Ambitie en Uitdagingen? We eindigen de sessie opnieuw met een Prototyping Plan. Zo heb jij de Prototype You cyclus volledig doorlopen en heb je een aanpak in handen om zelfstandig - én samen met je buddy('s) - verder te ontwikkelen!

Tussen de sessies delen we verschillende (bonus-) opdrachten, artikelen en video's die jouw persoonlijke ontwikkeling tijdens ons Prototype You programma verder ondersteunen!

Happy Prototyping!

Kristiaan & Wouter

Oprichters Prototype You.   

9
Gemiddeld cijfer voor Prototype You Online Ontwikkeltraject
Gebaseerd op 2 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Bastiaenen
HR-adviseur
8
Prototype You Online Ontwikkeltraject

"Op (online)afstand ervoer ik de training persoonlijk. Door de goed georganiseerde technische omgeving kon je focus leggen op het 'gesprek met jezelf' en met je buddy. De methode van Prototype You is iteratief waardoor je in korte tijd veel te weten komt over jezelf. Het gevoel dat niks goed of fout is, gaf mij vertrouwen en een veilig gevoel. De tips en trics van de trainers helpen je bij het stellen van je eigen doelen en werkwijzen. " - 28-05-2020 16:19

"Op (online)afstand ervoer ik de training persoonlijk. Door de goed georganiseerde technische omgeving kon je focus leggen op het 'gesprek me… alles lezen - 28-05-2020 16:19

starstarstarstarstar
Liem
Ondernemer
10
Prototype You Online Ontwikkeltraject

"Ik heb in April 2020 met veel plezier deelgenomen aan de online Prototype You workshop. De workshop zelf wordt met veel enthousiasme en professionaliteit gegeven en het tempo lag lekker hoog. De workshop geeft een gestructureerde methode om zelf mee aan de slag te gaan en te blijven. Ik kan hem van harte aanbevelen!" - 11-05-2020 13:12

"Ik heb in April 2020 met veel plezier deelgenomen aan de online Prototype You workshop. De workshop zelf wordt met veel enthousiasme en prof… alles lezen - 11-05-2020 13:12

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Prototype You, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.