Oracle Primavera P6 Professional - Expert (ook online en In-company)

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Oracle Primavera P6 Professional - Expert (ook online en In-company)

Primaned Academy
Logo van Primaned Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Primaned Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 12 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeFascinatio Boulevard 522- Capelle aan den IJssel
27 jun. 2024 tot 28 jun. 2024
check_circle Startgarantie
placeFascinatio Boulevard 522- Capelle aan den IJssel
23 okt. 2024 tot 24 okt. 2024
check_circle Startgarantie
placeFascinatio Boulevard 522- Capelle aan den IJssel
26 nov. 2024 tot 27 nov. 2024
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Je werkt al enige tijd met Oracle Primavera P6 Professional en het opstellen van een dynamisch netwerkplanning met activiteiten en relaties behoort tot je basiskennis. Maar hoe zat het ook al weer met de verschillende activiteit- en duration types? Hoe genereer ik earned Value S-curves op basis van de projectvoortgang? Deze training gaat de diepte in, rekening houdend met de Best Practices van Project Controls. Primaned heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de implementatie en opleidingen in Primavera, en deze training is gebaseerd op deze jarenlange praktijkervaring. In deze tweedaagse training is er ook tijd voor je specifieke vragen, en kun je optimaal leren van de docent zijn praktijkerv…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Earned Value Management, Oracle Primavera, Oracle, Procesmanagement en Eclipse Framework.

Je werkt al enige tijd met Oracle Primavera P6 Professional en het opstellen van een dynamisch netwerkplanning met activiteiten en relaties behoort tot je basiskennis. Maar hoe zat het ook al weer met de verschillende activiteit- en duration types? Hoe genereer ik earned Value S-curves op basis van de projectvoortgang? Deze training gaat de diepte in, rekening houdend met de Best Practices van Project Controls. Primaned heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de implementatie en opleidingen in Primavera, en deze training is gebaseerd op deze jarenlange praktijkervaring. In deze tweedaagse training is er ook tijd voor je specifieke vragen, en kun je optimaal leren van de docent zijn praktijkervaring en expertise.

Programma

In deze module worden de volgende onderwerpen behandeld. Daarnaast is er ruimte voor inbreng van de deelnemers:

 • Activiteiten en relaties
 • Reflection Project
 • Layout
 • Multi-Project Scheduilng
 • User Defined Fields
 • Global Change
 • Resources
 • Baselines
 • Percent Complete Types
 • Earned Value S-curves
 • Importeren van XER, XML, Excel en Microsoft Project bestanden
 • Schedule Comparison
 • Handigheden

Softwareversie

In deze module wordt er gewerkt met Oracle Primavera P6 Professional R.20.12.3. Ook voor nieuwere releases en oudere versies vanaf 8.X is deze module geschikt.

Voorkennis

Voor deze training is een goede basiskennis van Oracle Primavera P6 Professional vereist als ook (minimaal 6 maanden) praktijkervaring met dit softwarepakket. Het is ook mogelijk om deze training te volgen als onderdeel van de opleiding Senior Scheduling Engineer.

Certificaat

Na afloop van de module ontvang je een certificaat van de Primaned Academy.

Onderwijsvorm

Deze training is zowel remote (online) als klassikaal te volgen. Geef uw voorkeur aan bij uw inschrijving. Meer weten over de opzet van remote trainingen en over de genomen maatregelen bij klassikale opleidingen i.v.m. Corona lees dan onze blog: https://bit.ly/3f3w29g

Primaned vergroot al meer dan 30 jaar de kennis, vaardigheden en kunde van werknemers van verschillende projectorganisaties op het gebied van Project Controls. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Primaned Academy, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.