Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Adres:

Wildbaan 6
8222AGLelystad

Beschrijving

De leiderschapstraining wordt gegeven door trainer Dirk Jan Verdoorn. Hij verzorgt sinds 1989 trainingen in persoonlijke ontwikkeling en management- en communicatietrainingen. Dirk Jan geeft zowel individuele trainingen als groepstrainingen op alle niveaus. Ook heeft hij ervaring met verschillende branches: van industrieel tot dienstverlenend en van commercieel tot non-profit. Naast zijn werk als …

Lees de volledige beschrijving

De leiderschapstraining wordt gegeven door trainer Dirk Jan Verdoorn. Hij verzorgt sinds 1989 trainingen in persoonlijke ontwikkeling en management- en communicatietrainingen. Dirk Jan geeft zowel individuele trainingen als groepstrainingen op alle niveaus. Ook heeft hij ervaring met verschillende branches: van industrieel tot dienstverlenend en van commercieel tot non-profit. Naast zijn werk als trainer, is hij ook al vele jaren actief als bestuurder van verschillende organisaties. Dirk Jan wordt gemotiveerd door mensen succes en plezier in hun werk te laten ervaren. 

Ervaring met Persoonlijk leiderschap?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Persoonlijk leiderschap? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Dirk Jan Verdoorn - Werken vanuit je drijfveren
Dirk Jan Verdoorn
Werken vanuit je drijfveren

Trainers

Dirk Jan Verdoorn - Werken vanuit je drijfveren
Dirk Jan Verdoorn
Werken vanuit je drijfveren

Extra kenmerken