offermans & van gemert bv

offermans & van gemert bv

Adres:

berkenlaan 12
5175bm loon op zand

Beschrijving

Offermans & van Gemert BV is een bedrijf dat zich richt op de ondersteuning van professionals in diverse branches op het gebied van communicatieve vaardigheden, adviesvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast organiseren wij kwalitatief hoogstaande vakinhoudelijke opleidingen en trainingen voor professionals die werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening bij banken, verzekeraars, acc…

Lees de volledige beschrijving

Offermans & van Gemert BV is een bedrijf dat zich richt op de ondersteuning van professionals in diverse branches op het gebied van communicatieve vaardigheden, adviesvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast organiseren wij kwalitatief hoogstaande vakinhoudelijke opleidingen en trainingen voor professionals die werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening bij banken, verzekeraars, accountancy/belastingadviespraktijk, consultants en advieskantoren.

Het is onze passie om onze talenten zodanig in te zetten dat wij professionals (adviseurs, accountmanagers, leidinggevenden, coaches, mediators, etcetera) effectief ondersteunen bij het nastreven van hun passie en het ontwikkelen van hun talenten. Daarom is ons motto:

Empowering Professionals

Vanwege ons streven naar het optimaliseren van onze dienstverlening en het waarborgen hiervan gaan wij een stap verder dan het voldoen aan de eisen die worden gesteld door de gebruikelijke certificeringsinstituten zoals deze voorkomen in de opleidingsbranche (bijvoorbeeld CEDEO). Hierbij zijn certificeringseisen met name gericht op het kwaliteitsniveau van de opleidingen en niet op de gehele bedrijfsvoering. Om deze reden zijn wij dan ook ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij hebben daartoe alle aspecten van onze bedrijfsvoering beschreven, monitoren en meten deze en streven naar een constante kwaliteitsverbetering. Een bijkomend voordeel is dat wij daarmee automatisch kwalificeren voor het CRKBO zodat wij onze opleidingen vrij van BTW kunnen aanbieden.

Kernwaarden in onze bedrijfsvoering zijn:

Kwaliteit, betrouwbaarheid, integriteit, accuratesse, ‘mastership’ en passie

Naast het verzorgen van opleidingen en trainingen houdt Offermans & van Gemert BV zich ook bezig met consultancy, advisering, coaching, congressen, lezingen, mediation, projectmanagement, examinering, onderzoek en publicatie op het gebied van financiële planning, financial life planning, adviesvaardigheden, verandertrajecten en commmunicatie.

Ervaring met offermans & van gemert bv?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij offermans & van gemert bv? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken