Netwerk Client-en-Raad Zorg

Netwerk Client-en-Raad Zorg

Adres:

Loostraat 58
6924 AH Loo

Beschrijving

NCZ is een landelijk kennis- en leernetwerk van en voor cliënten mede-zeggenschap in de zorg.

Onze organisatie maakt zich sterk voor cliëntenraden die onafhankelijk en overduidelijk invloed willen uitoefenen met als doel de rechten van cliënten te verbeteren. Hierbij zijn gelijkwaardigheid en positieve communicatie tussen bestuur en cliëntenraad belangrijk. NCZ zorgt voor de kennis en deskundighe…

Lees de volledige beschrijving

NCZ is een landelijk kennis- en leernetwerk van en voor cliënten mede-zeggenschap in de zorg.

Onze organisatie maakt zich sterk voor cliëntenraden die onafhankelijk en overduidelijk invloed willen uitoefenen met als doel de rechten van cliënten te verbeteren. Hierbij zijn gelijkwaardigheid en positieve communicatie tussen bestuur en cliëntenraad belangrijk. NCZ zorgt voor de kennis en deskundigheid, waardoor de stem van de cliëntenraad duidelijk en helder naar alle geledingen wordt gehoord.

Onze werkwijze is daadkrachtig en betrokken. Wij staan midden in het landschap van de medezeggenschap en herkennen feilloos de problematiek die er in de zorg speelt. Hindernissen worden benoemd en weggenomen, zonder onze optimistische inslag geweld aan te doen. Wij geloven in onze no-nonsense benadering, reageren proactief en hebben aandacht voor elke individuele vraag die u ons stelt. U doet nooit tevergeefs een beroep op onze medewerkers.

Onze NCZ Academie is uniek in zijn soort. Met een bundeling van deskundigheid in combinatie met kennis van de actualiteit staan wij honderden cliëntenraden terzijde. Alhoewel ook wij achter het ‘kennis is macht’ principe staan, verliezen wij de menselijke maat nooit uit het oog. Dit onmisbare aspect waarbij de cliënt centraal wordt gezet, hebben wij vertaald in de BASS-formule: Bejegening, Aandacht, Service en Sfeer.
Het aanbod van de NCZ Academie is groot en dekt alle aspecten van de medezeggenschap van uw cliëntenraad. Onze trainingen, workshops e.d. worden geleid door bedreven en ter zake kundige trainers die uw raad verstaan. Hun expertise en inlevingsvermogen zorgen voor waardevolle inzichten die u direct in de praktijk kunt toepassen. Stel gerust uw vraag over onze kennisbijeenkomsten of de mogelijkheden voor een workshop of training op maat.

Ervaring met Netwerk Client-en-Raad Zorg?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Netwerk Client-en-Raad Zorg? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken