NCOI Opleidingen (btw-vrijgesteld)

Adres:

Marathon 7

1213 PD Hilversum

7,1
Gemiddeld cijfer voor NCOI Opleidingen (btw-vrijgesteld)
Gebaseerd op 9 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
Theo van de Lageweg
starstarstarstarstar
Theo van de Lageweg
Accountmanager Grootbedrijf bij ING Nederland
10
warning HBO Bedrijfskundig Sportmanagement - Dag is niet meer beschikbaar

"Leerzame stof en alles prima geregeld. Alleen sportvakken zijn e-learning omdat er onvoldoende deelname is. Overige bedrijfskundige vakken generiek en zijn steeds in de plaats van mijn voorkeur. Trainers ook van prima kwaliteit en met veel praktijkervaring." - 27-09-2018 19:49

"Leerzame stof en alles prima geregeld. Alleen sportvakken zijn e-learning omdat er onvoldoende deelname is. Overige bedrijfskundige vakken g… alles lezen - 27-09-2018 19:49

Beschrijving

NCOI Opleidingsgroep - De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingsgroep is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn de NCOI opleidingen en programma's uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en juist een opleiding willen volgen om de baan…

Lees de volledige beschrijving

NCOI Opleidingsgroep - De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingsgroep is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn de NCOI opleidingen en programma's uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en juist een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.

Bewezen succesvol

NCOI Opleidingsgroep verzorgt door heel Nederland ruim 1000 opleidingen en trainingen. NCOI is inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider van Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. Met onze unieke aanpak sluiten we aan bij de kennis en vaardigheden waar u al over beschikt. Bovenal zetten we steeds uw werkervaring en -praktijk centraal. Zo combineren we een motiverende en praktische aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving. Deze bijzondere combinatie heeft al zeer veel mensen aan een erkend diploma geholpen!

Topkwaliteit voor een reële prijs

De erkende opleidingen van NCOI voldoen aan de hoogste kwaliteitsrichtlijnen. Daarnaast zorgen we met een eigen kwaliteitszorgsysteem voor voortdurende verbetering van onze opleidingen, trainingen en dienstverlening in het algemeen. Zo kunt u rekenen op professionele begeleiding, een klantgerichte en persoonlijke benadering en een uitstekende, officieel erkende opleiding. Niet voor niets hebben inmiddels zeer veel organisaties gekozen voor NCOI Opleidingsgroep als leverancier voor opleidingen en trainingen.

Het grootste aanbod van Nederland: Een geschikte opleiding voor iedereen

NCOI heeft als toonaangevende opleider het meest complete programma voor werkenden. Of het nu om opleidingen gaat op MBO-, HBO- of Masterniveau, of om een korte vaardigheidstraining: NCOI is het juiste adres als u uw kennis en vaardigheden wilt vergroten. Hieronder vindt u een kort overzicht van onze verschillende activiteiten:

NCOI Business school

NCOI Business School verzorgt officieel erkende Nederlandstalige Masteropleidingen. Zo biedt NCOI het grootste programma Master of Business Administration (MBA) van Nederland en Masteropleidingen op het gebied van Veranderingsmanagement (MCC), Finance (MFC), Human Resource Management (MHRM), Business Information Management (MBI) en Leiderschap (MML). Onze aanpak spreekt vanwege de sterke praktijkgerichtheid sterk aan. Het is niet voor niets dat NCOI Business School de grootste MBA-opleider van Nederland is. NCOI biedt bovendien een omvangrijk programma van Masterclasses en Associate Masteropleidingen, waarmee u een volledig afgebakend, kort programma doorloopt op Masterniveau, met doorstroommogelijkheden naar verschillende erkende Masteropleidingen.

Hogeschool NCOI

NCOI is officieel erkend als hogeschool door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap op basis van de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). NCOI biedt naast een groot aantal korte praktijkgerichte HBO-opleidingen ook volledige Bacheloropleidingen en Post Bacheloropleidingen aan, met veel uiteenlopende keuzemogelijkheden. De praktijkgerichte en flexibele opleidingsmethode die NCOI hanteert, is specifiek gericht op mensen met werkervaring en ideaal te combineren met een drukke baan. Het zal u dan ook niet verbazen dat Hogeschool NCOI met deze kwaliteitsaanpak is uitgegroeid tot de grootste hogeschool voor werkenden in Nederland.

MBO College

In het MBO College van NCOI treft u een compleet pakket van erkende MBO- en MHBO-opleidingen aan. De zeer praktijkgerichte opleidingen zijn speciaal gericht op mensen die werken op operationeel niveau en die bijvoorbeeld willen doorgroeien naar een leidinggevende of coördinerende functie. U kunt kiezen uit een breed scala aan opleidingen, met diverse erkende BBL-opleidingen op de niveaus WEB 2, 3 en 4. NCOI is officieel erkend door het Ministerie van OCW volgens de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB).

NCOI trainingen

Naast erkende opleidingen voert NCOI ook al jaren met veel succes vaardigheidstrainingen uit. In de trainingen van NCOI vormt 'learning by doing' steeds het uitgangspunt. Praktijkgerichte oefeningen, opdrachten, rollenspelen en simulaties vormen de basis van al onze trainingen. Door de unieke aanpak van NCOI past u de onderwerpen uit de training direct toe in uw dagelijkse praktijk. Daardoor haalt u er direct meer resultaat uit. U zult onze aanpak als zeer prettig ervaren. Naast trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatieve vaardigheden verzorgen we ook korte inhoudelijke trainingen, waarmee u zich snel en effectief ontwikkelt binnen een specifiek vakgebied. Ons uitgebreide trainingsaanbod omvat onder andere managementvaardigheden, leiderschap, zelfmanagement, communicatieve vaardigheden, commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en projectmanagement.

Daarnaast is NCOI specialist op het gebied van taaltrainingen. Naast korte trainingen biedt NCOI taalopleidingen op erkend MBO- en HBO-niveau. Alle taalopleidingen en trainingen zijn officieel gekoppeld aan de niveaus van het European Framework of Languages (CEF). NCOI biedt een compleet programma binnen de taalgebieden Engels, Duits en Nederlands (voor anderstaligen).

Praktijkopleidingen

NCOI verzorgt tal van praktijkopleidingen die speciaal voor specifieke doelgroepen zijn ontwikkeld. Als u zich in relatief korte tijd in een bepaald vakgebied wilt ontwikkelen, geen volledige meerjarige erkende opleiding wilt volgen, maar wél een in Nederlandse en internationale organisaties gewaardeerd dipoma wilt halen, dan zijn dit de opleidingen voor u. De opleidingen kenmerken zich door de grote praktijkgerichtheid, actualiteit en afstemming op uw dagelijkse werk en functioneren. Met onze praktijkopleidingen komt uw carrière in een duidelijke versnelling. NCOI verzorgt ook opleidingen die u voorbereiden op landelijk erkende en branche-erkende examens. NCOI is niet alleen al jarenlang de grootste en meest succesvolle opleider voor NIMA-examens, maar verzorgt ook op grote schaal opleidingen die u voorbereiden op examens van onder andere de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens, Wet financieel toezicht, IPMA, PRINCE2® en EXIN. Bij NCOI wordt u uitstekend voorbereid op uw examen. We zijn er trots op dat de slagingspercentages van NCOI-deelnemers ver boven het landelijk gemiddelde liggen!

Maatwerk, NCOI Incompany

NCOI In Company verzorgt incompanytrainingen en erkende opleidingen op maat. Alle programma's in deze brochure kunnen ook binnen uw organisatie worden uitgevoerd. Daarnaast is NCOI erin gespecialiseerd specifieke maatwerkopleidingen en -trainingen voor u en/of uw organisatie te ontwikkelen. Voor deze maatwerktrajecten vindt u in NCOI een professionele partner. Onze unieke combinatie van opleidingen en trainingen wordt veel toegepast in het kader van organisatieontwikkeltrajecten. Vanuit de erkenningen op MBO-, HBO- en Masterniveau en EVC zijn we in staat maatwerkopleidingen, maar ook bestaande interne opleidingen en trainingen te koppelen aan erkende diploma's. Dat biedt uitermate interessante fiscale voordelen voor werkgevers. Onze consultants komen graag bij u langs om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Vaardigheidstrainingen

NCOI biedt een volledig trainingsprogramma aan. We verzorgen met veel waardering programma's op het gebied van:

  • Managementvaardigheden
  • Leiderschap
  • Zelfmanagement
  • Communicatieve vaardigheden
  • Commerciële vaardigheden en klantgerichtheid

In de trainingen van NCOI vormt 'learning by doing' steeds het uitgangspunt. Praktijkgerichte oefeningen, opdrachten, rollenspelen en simulaties vormen de basis van al onze trainingen. Door de unieke aanpak van NCOI, past u de onderwerpen uit de training direct toe in uw dagelijkse praktijk. Daardoor haalt u er direct meer resultaat uit. U zult onze aanpak als zeer prettig ervaren. Naast deze gedrags- en attitudegeoriënteerde trainingen verzorgen we ook korte inhoudelijke trainingen die u snel en effectief ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied.

7,1
Gemiddeld cijfer voor NCOI Opleidingen (btw-vrijgesteld)
Gebaseerd op 9 ervaringen
Theo van de Lageweg
starstarstarstarstar
Theo van de Lageweg
Accountmanager Grootbedrijf bij ING Nederland
10
warning HBO Bedrijfskundig Sportmanagement - Dag is niet meer beschikbaar

"Leerzame stof en alles prima geregeld. Alleen sportvakken zijn e-learning omdat er onvoldoende deelname is. Overige bedrijfskundige vakken generiek en zijn steeds in de plaats van mijn voorkeur. Trainers ook van prima kwaliteit en met veel praktijkervaring." - 27-09-2018 19:49

"Leerzame stof en alles prima geregeld. Alleen sportvakken zijn e-learning omdat er onvoldoende deelname is. Overige bedrijfskundige vakken g… alles lezen - 27-09-2018 19:49

starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Hans Van Reenen
2
warning Professional Master Management en Leiderschap - Dag is niet meer beschikbaar

"Het NCOI presenteert een aantrekkelijk programma, maar er zit inhoudelijk een behoorlijke overlap in. Daarbij is het opleidingsniveau niet wat er verwacht mag worden van onderwijs op masterniveau. Het commerciële karakter van het NCOI wordt gedurende het volgen van het onderwijs zichtbaar. Voor ieder verzoek o.i.d. moet betaald worden. Er worden eisen gesteld aan examenopdrachten die niet aangeleerd worden. Zo moet zowel een kwalitatief als kwantitatief onderzoek worden uitgevoerd zonder dat er aandacht wordt geschonken aan methoden en technieken van onderzoek, statistiek of wat dan ook. Ook het kritisch beschouwen van literatuur wordt niet aangeleerd, evenmin het systematisch zoeken daarvan. Ik heb mijn eigen rendement uit deze opleiding gehaald, maar ik adviseer zeker geen opleiding bij het NCOI. Ook veel medecursisten waren niet tevreden over de organisatie van het NCOI." - 29-07-2018 06:07

"Het NCOI presenteert een aantrekkelijk programma, maar er zit inhoudelijk een behoorlijke overlap in. Daarbij is het opleidingsniveau niet w… alles lezen - 29-07-2018 06:07

starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Jan-Hein Engel
product owner
2
warning HBO Big Data Analytics - Dag is niet meer beschikbaar

"De lessen waar zeer slecht, zo slecht dat ik de gehele opleiding opnieuw mag doen bij de NCOI. NCOI vond de stof zelf ook zwaar onvoldoende. De stof slot niet aan op de boeken en de opdrachten. " - 16-07-2018 12:25

"De lessen waar zeer slecht, zo slecht dat ik de gehele opleiding opnieuw mag doen bij de NCOI. NCOI vond de stof zelf ook zwaar onvoldoende.… alles lezen - 16-07-2018 12:25

starstarstarstar_borderstar_border
Kees Willemsen
6
warning HBO Managementvaardigheden - Avond is niet meer beschikbaar

"Leerzame en leuke lessen! Zeer jammer dat er bij scriptie/examen geen flexibele mogelijkheid is voor uitstel. Door onverwachte zaken zoals een verhuizing had ik geen tijd. Dan is er alleen 3x achterelkaar uitstel mogelijk. Jammer, betekend dus dat ik het niet ga afronden!" - 13-06-2018 13:55

"Leerzame en leuke lessen! Zeer jammer dat er bij scriptie/examen geen flexibele mogelijkheid is voor uitstel. Door onverwachte zaken zoals e… alles lezen - 13-06-2018 13:55

starstarstarstarstar_half
Jacobus Petrus Berkhout
9
warning Servicemodule Wiskunde voor Leraren - Dag is niet meer beschikbaar

"Heel veel stof, kan lang niet allemaal in de klas behandeld worden, dus veel zelfstudie. Dat is goed te doen met behulp van uitwerkingen door docent op E-Connect. Studieboek is helder en overzichtelijk en docent zeer deskundig." - 21-11-2017 09:52

"Heel veel stof, kan lang niet allemaal in de klas behandeld worden, dus veel zelfstudie. Dat is goed te doen met behulp van uitwerkingen doo… alles lezen - 21-11-2017 09:52

starstarstarstarstar_half
Annemieke Swaanenvelt
Businessmanager D
9
warning Schrijven voor het Web - Dag is niet meer beschikbaar

"Hele goede en inhoudelijke training waarin veel praktijk opdrachten worden uitgevoerd. Professionele trainer met veel ervaring. Ik heb veel geleerd in 2 dagen! Locatie is niet superhandig met OV maar verder wel prima qua parkeren, catering, etc. " - 10-11-2017 11:33

"Hele goede en inhoudelijke training waarin veel praktijk opdrachten worden uitgevoerd. Professionele trainer met veel ervaring. Ik heb veel … alles lezen - 10-11-2017 11:33

starstarstarstarstar_border
Marco Ordogh
Senior consultant
8
warning Masterclass Business Intelligence & Big Data - Dag is niet meer beschikbaar

"Zinvolle training waarbij theorie en praktijk mooi in elkaar overvloeien. Gemengde groep met studenten werkzaam binnen ondernemingen die al heel ver zijn met BI en die nog moeten beginnen. Als je over BI en Big data wilt leren en de context binnen de eigen organisatie wilt leren begrijpen, maar ook de toekomstige mogelijkheden wilt ontdekken, dan is dit een prima opleiding." - 24-06-2017 15:16

"Zinvolle training waarbij theorie en praktijk mooi in elkaar overvloeien. Gemengde groep met studenten werkzaam binnen ondernemingen die al … alles lezen - 24-06-2017 15:16

Theo van de Lageweg
starstarstarstarstar
Theo van de Lageweg
Accountmanager Grootbedrijf bij ING Nederland
10
warning Excel voor Financials - Dag is niet meer beschikbaar

"Excel voor financials is een prima praktijkgerichte training. Vooral de combinatie van theorie doornemen en daarna oefenen in de praktijk is heel handig. Ik weet zeker dat ik meer uit Excel haal nu ik deze training heb gevolgd." - 23-06-2017 07:09

"Excel voor financials is een prima praktijkgerichte training. Vooral de combinatie van theorie doornemen en daarna oefenen in de praktijk is… alles lezen - 23-06-2017 07:09

Bianca Zwanenberg-Rentinck
starstarstarstarstar_border
Bianca Zwanenberg-Rentinck
beschikbaar vanaf juni max 24 u als jr Recruiter, HR Assistente / PMO / Personal Assistent / Management Assistent / Directiesecretaresse
8
warning Werving en Selectie - Dag is niet meer beschikbaar

"We hebben met de groep veel geleerd en veel geprobeerd. Er werden leuke anekdotes gegeven die weer goed bruikbaar zijn tijdens de training. Goede voorbeelden. De dagen waren wel te kort. Heb echt het idee dat we het geheel niet afgerond hebben. En dat het een beetje open einde is. Vond het een fijne manier van lesgeven, waarvoor dank aan Theo." - 01-05-2017 19:25

"We hebben met de groep veel geleerd en veel geprobeerd. Er werden leuke anekdotes gegeven die weer goed bruikbaar zijn tijdens de training. … alles lezen - 01-05-2017 19:25

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Extra kenmerken