Maastricht University - Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Adres:

Faculteit der Rechtsgeleerdheid
Bouillonstraat 3

6211 LH Maastricht

Beschrijving

Het juridisch postacademisch onderwijs van de Universiteit Maastricht organiseert cursussen voor allen die in de juridische praktijk werkzaam zijn, zoals advocaten, notarissen, leden van de rechterlijke macht, bedrijfsjuristen, be­lastingadviseurs, accountants, juristen werkzaam bij overheden, in het universitair onderwijs en bij organisaties gericht op een algemeen of bepaald belang. Zij willen z…

Lees de volledige beschrijving

Het juridisch postacademisch onderwijs van de Universiteit Maastricht organiseert cursussen voor allen die in de juridische praktijk werkzaam zijn, zoals advocaten, notarissen, leden van de rechterlijke macht, bedrijfsjuristen, be­lastingadviseurs, accountants, juristen werkzaam bij overheden, in het universitair onderwijs en bij organisaties gericht op een algemeen of bepaald belang. Zij willen zich op de hoogte stellen van recente ontwikkelingen op hun vakgebied.

Ervaring met Maastricht University - Faculteit der Rechtsgeleerdheid?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Maastricht University - Faculteit der Rechtsgeleerdheid? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken