Learning Connected

Adres:

Johan Huizingalaan 400
1066JS Amsterdam

Beschrijving

We leren en communiceren steeds meer online. Maar hoe haal je hier nu het beste rendement uit? Online communicatie vraagt, naast de technologische oplossingen, andere vaardigheden dan je normaal gewend bent.

Learning Connected heeft een ruim aanbod aan workshops, trainingen en gecertificeerde trainingen om jou te helpen bij live online communicatie. We doen dit al meer dan 12 jaar voor uiteenlope…

Lees de volledige beschrijving

We leren en communiceren steeds meer online. Maar hoe haal je hier nu het beste rendement uit? Online communicatie vraagt, naast de technologische oplossingen, andere vaardigheden dan je normaal gewend bent.

Learning Connected heeft een ruim aanbod aan workshops, trainingen en gecertificeerde trainingen om jou te helpen bij live online communicatie. We doen dit al meer dan 12 jaar voor uiteenlopende klanten, in o.a. de zorg, het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid.

Effectief en duurzaam

Leertheorieën tonen aan dat leren met en van elkaar essentieel is. We ontwikkelden op basis van de literatuur en eigen inzichten de Live Online Leren (LOL) methodiek. Interactie staat hierin centraal. Het fijne is dat met onze LOL-methodiek niet alleen de communicatie efficiënter en effectiever wordt, je draagt ook je steentje bij aan duurzaamheid. Er is veel vervuiling door het onnodig verplaatsen van experts en cursisten. Door de mogelijkheden van live online leren consistent in te zetten verlaag je de CO2 uitstoot van jouw organisatie.

Mogelijkheden Live Online Leren

Wil je dat de online vergaderingen binnen jouw organisatie effectiever en efficiënter worden? Of wil je jouw training online gaan geven? Dan leer je hoe je deze didactisch vormgeeft en uitvoert. Werk je in de zorg? We leren jou hoe je effectief online groepsbehandelingen kunt geven. En zo hebben we nog veel meer mogelijkheden! Ook jij kan snel aan de slag om online je doelgroep te bereiken! We bieden LOL-trainingen aan die gecertificeerd zijn volgens de ISO-norm (NEN-EN ISO 17024:2012) voor persoonscertificatie. Ook bieden we korte workshops en trainingen aan om de juiste kennis en skills te ontwikkelen die je snel kunt toepassen in de praktijk!

Ervaring met Learning Connected?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Learning Connected? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.