Kees Horden & Partners B.V.

Adres:

Kerkedijk 29

1862 BD Bergen (NH)

Beschrijving

Bureau Kees Horden biedt niet-financiële professionals een leerpodium waar op een bijzondere manier inzicht wordt gecreëerd in financieel management.

Dertig jaar ervaring in het trainen van niet-financiële managers maakt dat we exact weten hoe complexe financiële materie haarscherp moet worden ontrafeld. We reiken daarna de noodzakelijke actuele kennis aan over (bedrijf)economische mechanismen. D…

Lees de volledige beschrijving

Bureau Kees Horden biedt niet-financiële professionals een leerpodium waar op een bijzondere manier inzicht wordt gecreëerd in financieel management.

Dertig jaar ervaring in het trainen van niet-financiële managers maakt dat we exact weten hoe complexe financiële materie haarscherp moet worden ontrafeld. We reiken daarna de noodzakelijke actuele kennis aan over (bedrijf)economische mechanismen. Deze aanpak leidt tot de vereiste inzichten met grote betekenis voor u en uw organisatie. De karakteristieke stijl van doceren en de interactiviteit met de deelnemers en hun bedrijfseigen financiële cijfers maken de borging en daarmee de toepasbaarheid in de praktijk uniek. De hoge officiële CEDEO score is hiervan het bewijs.

We ontmoeten u van harte. Wees welkom op uw eigen leerpodium waar kennis, sfeer, niveau, authenticiteit en didactiek samensmelten. Wij zullen alles geven om u in de praktijk op financieel gebied maximaal autonoom te laten functioneren.

CEDEO erkenning

Bureau Kees Horden is CEDEO gecertificeerd voor zowel maatwerk bedrijfsopleidingen als opleidingen met open inschrijving. Het CEDEO is een onafhankelijke instantie die klanttevredenheidsonderzoeken uitvoert onder de klanten en deelnemers van opleidingsinstituten. In juli 2017 heeft het laatste onderzoek plaatsgevonden. Voor beide soorten trainingen heeft Bureau Kees Horden een 100% score behaald!

Ervaring met Kees Horden & Partners B.V.?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Kees Horden & Partners B.V.? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken