IVA Opleidingen

Adres:

J.F. Kennedylaan 32
7314 PS APELDOORN

Beschrijving

IVA Opleidingen biedt jou een unieke leer- en ontwikkelomgeving waar intensief gewerkt wordt aan jouw arbeidsdeskundig leiderschap. Te komen tot arbeidsdeskundig leiderschap reikt veel verder dan het leren van alleen een vak. Het gaat over jouw ontwikkeling, over jouw authentiek leiderschap, over de rol die jou krachtig en onderscheidend maakt. Jouw rol in een werkveld dat vraagt om mensen die zel…

Lees de volledige beschrijving

IVA Opleidingen biedt jou een unieke leer- en ontwikkelomgeving waar intensief gewerkt wordt aan jouw arbeidsdeskundig leiderschap. Te komen tot arbeidsdeskundig leiderschap reikt veel verder dan het leren van alleen een vak. Het gaat over jouw ontwikkeling, over jouw authentiek leiderschap, over de rol die jou krachtig en onderscheidend maakt. Jouw rol in een werkveld dat vraagt om mensen die zelfverzekerd de regie in handen durven nemen. Dat verstaan wij onder arbeidsdeskundig leiderschap!

Dit speelveld vraagt om arbeidsdeskundigen die opgeleid zijn om leiderschap te tonen. Professionals die opgeleid zijn om de kennis vanuit belasting die het werk van mensen vraagt te koppelen aan beleid van duurzame inzetbaarheid. Maar boven alles professionals die de regie in handen nemen, die heldere keuzes durven maken op basis van hun ontwikkeld analytisch,  empathisch en leiderschapsvermogen. En op die manier naar alle belanghebbenden maximaal waarde toevoegen en draagvlak creëren. En juist dat maakt leiderschap noodzakelijk en tegelijkertijd zo betekenisvol.

Ervaring met IVA Opleidingen?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij IVA Opleidingen? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken