Incompany Training - ervaringen van anderen

Dit jaar hebben we bij Springest al meer dan 1500 incompany cursussen en trainingen mogen verzorgen. We hebben inmiddels al veel vragen over inhouse trainingen beantwoord. Hieronder lees je wat onze klanten van onze incompany service vinden. Ben je al overtuigd van de voordelen van een incompany aanvraag? Een aanvraag is in 5 minuten geregeld.

Help mij met een match

Ervaringen van onze klanten

Makkelijk, korte lijn en werk wordt uit handen genomen. Prettig voorgesprek, is goed vertaald naar de uitgezette vraag. Inderdaad met 3 opleiders contact gehad (was voor mij een onbekende markt dus heel prettig om zo met bedrijven in contact te komen.) Uit 3 offertes er inderdaad 1 gekozen waar het traject ook mee is opgestart.

Karin Nauta / Cursus- en vergadercentrum Domstad
domstadlogo


Binnen 1 dag zijn wij zeer goed geholpen met het vinden van een DISC Training. De telefonische ondersteuning en snelle reactie evenals de betrokkenheid van Springest waren TOP!

Gijs Hillmann / OTTO Work Force
ottowowrkforcelogo


Goed en snel aan de juiste offertes geholpen!
Door zowel springest als door de offertemakers goed en snel geholpen en de juiste opleider gevonden.

Marian de Ruiter / Rabobank
rabobanklogo


Voor onze account managers zochten we een marketingtraining, om onze support voor topklanten te kunnen verbeteren. Via Springest kregen we snel 3 offertes binnen, waarvan er eentje tot een geslaagde in-company training heeft geleid. De 5 minuten tijdsinvestering was het meer dan waard.

Aik Deveneijns, / SEO shop
seo logo

Help mij met een match

127.846 ervaringen

Voor elke ingevulde ervaring doneert Springest €1 aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken: