CISSP Compact Training

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

CISSP Compact Training

IMF Academy (International Management Forum)
Logo van IMF Academy (International Management Forum)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 IMF Academy (International Management Forum) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 47 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeCentraal in het land en live online
10 jun. 2024 tot 14 jun. 2024
check_circle Startgarantie
placeCentraal in het land en live online
2 sep. 2024 tot 6 sep. 2024
check_circle Startgarantie
placeCentraal in het land en live online
21 okt. 2024 tot 25 okt. 2024
check_circle Startgarantie
placeCentraal in het land en live online
9 dec. 2024 tot 13 dec. 2024
check_circle Startgarantie

Beschrijving

CISSP is één van de best betaalde certificeringen in IT Security

ISSP - Certified Information Systems Security Professional - is al jarenlang een van de best betaalde certificeringen in IT Security. Het CISSP examen is zwaar, maar de voordelen zijn er dan ook naar. Deze 5-daagse intensieve CISSP training voorziet in verdieping in en achtergrondkennis van informatiebeveiliging en leidt op voor het internationaal erkende en wereldwijd gewilde CISSP certificaat van (ISC)2. In de training wordt uitgebreid ingegaan op o.m. het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid, beveiligingsmodellen, risicomanagement en beveiligingsmaatregelen (in techniek, proces en organisatie). Alle onderwerpen wo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

CISSP is één van de best betaalde certificeringen in IT Security

ISSP - Certified Information Systems Security Professional - is al jarenlang een van de best betaalde certificeringen in IT Security. Het CISSP examen is zwaar, maar de voordelen zijn er dan ook naar. Deze 5-daagse intensieve CISSP training voorziet in verdieping in en achtergrondkennis van informatiebeveiliging en leidt op voor het internationaal erkende en wereldwijd gewilde CISSP certificaat van (ISC)2. In de training wordt uitgebreid ingegaan op o.m. het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid, beveiligingsmodellen, risicomanagement en beveiligingsmaatregelen (in techniek, proces en organisatie). Alle onderwerpen worden opgehangen aan de zogeheten CIA driehoek (Confidentiality, Integrity, Availability).

Over (ISC)2

CISSP is een certificering van (ISC)2 - de International Information Systems Security Certification Consortium - een wereldwijde, leveranciersonafhankelijke organisatie op het gebied van informatiebeveiliging. (ISC)2 heeft ruim 170.000 leden in meer dan 170 landen. (ISC)2 is ook bekend van de eveneens hoog aangeschreven certificeringen Certified Cloud Security Professional (CCSP), Certified Cyber Forensics Professional (CCFP), Certified Security Software Lifecycle Professional (CSSLP) en Systems Security Certified Practitioner (SSCP). De CISSP certificering is de snelst groeiende standaard op het gebied van informatiebeveiliging en is in de VS 'de facto' standaard in het vakgebied.

Voor wie is de CISSP training van belang?

Deze 5-daagse CISSP training is van belang voor ervaren netwerk- en systeembeheerders die zich bezig (gaan) houden met informatiebeveiliging, maar ook voor security officers, security professionals, netwerkmanagers, IT auditors en alle andere (IT security) professionals die CISSP gecertificeerd willen worden. 

CISSP exameneisen

Om CISSP gecertificeerd te worden, dient u aan de volgende eisen te voldoen:

  • U moet over ten minste 5 jaar relevante werkervaring beschikken in ten minste 2 CISSP domeinen (of 4 jaar ervaring aangevuld met een relevante HBO/Bachelor opleiding)
  • U dient de (ISC)2 Code of Ethics te onderschrijven
  • U dient vanzelfsprekend te slagen voor het examen

Over de 8 CISSP domeinen

De 8 CISSP domeinen zijn:
Domein 1 - Security & Risk Management (15% van het CISSP examen)
Domein 2 - Asset Security (10%)
Domein 3 - Security Architecture & Engineering (13%)
Domein 4 - Communications & Network Security (14%)
Domein 5 - Identity & Access Management (IAM) (13%)
Domein 6 - Security Assessment & Testing (12%)
Domein 7 - Security Operations (13%)
Domein 8 - Software Development Security (10%)

Over het CISSP examen

Het Engelstalige CISSP examen neemt 3 uur in beslag en is computer-based. Het online examen kunt u zelf inplannen bij een Pearson Vue testcenter bij u in de buurt, op een dag en tijd die u passen.

Bent u (nog) niet voldoende gekwalificeerd om het CISSP examen af te leggen?

Heeft u nog onvoldoende relevante werkervaring, dan kunt u toch meedoen aan het CISSP examen. U wordt dan tijdelijk (ISC)2Associate totdat u de benodigde werkervaring hebt opgedaan. Daarna wordt u dan alsnog CISSP gecertificeerd.

Slagingsgarantie

Mocht u onverhoopt de eerste keer niet slagen voor het CISSP examen, dan mag u - geheel kosteloos - opnieuw deelnemen aan de CISSP training. Dit aanbod is een jaar geldig.

PE punten/hercertificering

De CISSP certificering is 3 jaar geldig. In deze 3 jaar dient u minimaal 120 PE punten te behalen om uw CISSP titel te mogen behouden.

Voertaal

Deze 5-daagse CISSP training wordt in het Engels gegeven. Heeft Nederlands uw voorkeur dan kunt u kiezen voor de volledig Nederlandstalige schriftelijke CISSP cursus. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met IMF Academy (International Management Forum), om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.