Lean Outlook: Pimp uw Mailbox

Tijdsduur
Logo van IFBD - Institute for Business Development
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 IFBD - Institute for Business Development heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

IFBD - Institute for Business Development biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Antwerpen, Brussel, Gent

Beschrijving

WIN 30 MINUTEN PER DAG DOOR LEAN OUTLOOK

Outlook is uitermate krachtig werkinstrument.  En toch gebruikt u – vermoedelijk net als meer dan 80% van alle gebruikers – maar 20 % van de functionaliteiten : het elementaire lezen, beantwoorden en verzenden van e-mail én het bijhouden van agenda’s.   En dat is het dan … Experimenteren durft u niet (‘email en agenda vormen de basis van mijn professioneel bestaan’).  En voor zoeken heeft u geen tijd (‘alleen het verwerken van mijn mailbox omvat vaak al meer dan een halve dagtaak’).  Maar toch beseft u dat Outlook u het leven makkelijker kan maken.  Dat u tijd kunt besparen.  Dat u informatie sneller en accurater kunt terugvinden.  Dat u uw agenda pr…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean, Microsoft Outlook, Kaizen, Lean Six Sigma Black Belt en Lean Six Sigma Green Belt.

WIN 30 MINUTEN PER DAG DOOR LEAN OUTLOOK

Outlook is uitermate krachtig werkinstrument.  En toch gebruikt u – vermoedelijk net als meer dan 80% van alle gebruikers – maar 20 % van de functionaliteiten : het elementaire lezen, beantwoorden en verzenden van e-mail én het bijhouden van agenda’s.   En dat is het dan … Experimenteren durft u niet (‘email en agenda vormen de basis van mijn professioneel bestaan’).  En voor zoeken heeft u geen tijd (‘alleen het verwerken van mijn mailbox omvat vaak al meer dan een halve dagtaak’).  Maar toch beseft u dat Outlook u het leven makkelijker kan maken.  Dat u tijd kunt besparen.  Dat u informatie sneller en accurater kunt terugvinden.  Dat u uw agenda pro-actief kunt beheren.  Dat u taken kunt maken én opvolgen.   Maar hoe pakt u dit aan?

DE DIRTY TRICKS VAN OUTLOOK : WORDT LEAN & MEAN

Daarom organiseert het IFBD deze unieke turbo training LEAN OUTLOOK.  Omdat u uw taken doelgericht wilt aanpakken, moet u heel van uw taken in Outlook automatiseren.  Laat outlook voor u werken, bespaar kostbare tijd en ga u ’s avonds naar huis met een lege mailbox en afgewerkte to do’s…  Na deze dag
• gebruikt u Rules & Quicksteps om uw Outlook en laat Outlook automatisch taken uitvoeren.
• organiseert u Meetings, Appointments en Events in een handomdraai en dit met al uw Contacten (collega’s, leveranciers, klanten, …). 
• verliest u niet langer tijd met het zoeken naar informatie, mails of gemaakte afspraken. 
• creëert duidelijke Overzichten, eigen Views, werkt u met Filters en Conditional Formatting. 
• maakt u van mails taken en van taken mails.
• wint u elke dag 30 minuten die u kunt besteden aan echt belangrijke dingen…

PIMP UW MAILBOX : NIET VOOR ROOKIES

Deze training is voor iedereen die reeds een goede basiskennis heeft van Outlook, maar meer wil halen uit zijn of haar mail- en agenda tool.  U leert sneller maar vooral efficiënter te werken.  Dit is echter geen time management training, maar een toolboxtraining : u leert hoe u Outlook kunt tunen en pimpen naar uw eigen  noden en wensen.  Deze training levert hierdoor voor elke gebruiker direct rendement.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.