Blockchain en samenwerken in ecosystemen (Realiseren)

Niveau
Tijdsduur

Blockchain en samenwerken in ecosystemen (Realiseren)

I-Knowledge
Logo van I-Knowledge

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Blockchain technologie biedt kansen om informatie, eigendomsrechten en andere zaken die van waarde zijn met elkaar uit te wisselen. Het biedt een programmeerbare economie met nieuwe business modellen. Vertrouwen en consensus zijn mogelijk zonder tussenpersonen. De hoogste tijd om uw waardestromen opnieuw tegen het licht te houden samen met de belangrijkste partners in uw ecosysteem. Ga met behulp van een raamwerk op zoek naar toepassingen die daadwerkelijk nieuwe proposities mogelijk maken. Vertaal deze use-cases naar ontwerpuitgangspunten voor data authenticatie & verificatie, slim asset management en slimme contracten. Kies tot slot een passend consensus mechanisme. Pas daarna vindt een te…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Blockchain, Samenwerken, Financieel Beleid & Management, IoT en Artificial Intelligence.

Blockchain technologie biedt kansen om informatie, eigendomsrechten en andere zaken die van waarde zijn met elkaar uit te wisselen. Het biedt een programmeerbare economie met nieuwe business modellen. Vertrouwen en consensus zijn mogelijk zonder tussenpersonen. De hoogste tijd om uw waardestromen opnieuw tegen het licht te houden samen met de belangrijkste partners in uw ecosysteem. Ga met behulp van een raamwerk op zoek naar toepassingen die daadwerkelijk nieuwe proposities mogelijk maken. Vertaal deze use-cases naar ontwerpuitgangspunten voor data authenticatie & verificatie, slim asset management en slimme contracten. Kies tot slot een passend consensus mechanisme. Pas daarna vindt een technische vertaling voor realisatie plaats.

Doelen:

  • Begrijpen van het belang van ecosysteem denken, de rol van uw eigen organisatie, mogelijke waardeproposities en bestaande structuren naast de mogelijkheden die de blockchain technologie biedt.
  • Begrijpen hoe blockchain technologie leidt tot nieuwe gedistribueerde netwerken en hoe processen en transacties hierbinnen plaatsvinden. 
  • Definiëren van een minimum viable ecosysteem met daarbinnen een onderbouwde waardepropositie.
  • Definiëren van het juiste platform op basis van een onderbouwde keuze voor een consensus mechanisme.
  • Definiëren hoe datauitwisseling plaatsvindt op aspecten als audit functies, authenticatie functies, genereren van keys, smart contracts en meer. 
  • Kies het best passende platform waarop realisatie plaatsvindt

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.