Greenleaf Academy for 21st Century Leadership

Adres:

Crailoseweg, 22
1272 EV Huizen

Beschrijving

De Greenleaf Academy ondersteunt de individuele ontwikkeling van toekomstige en huidige leiders en leiderschap in organisaties.

Het is een platform voor mensen die affiniteit hebben met het het leiderschapsprincipe van Servant Leadership en van daaruit willen bouwen aan persoonlijke ontwikkeling, een inclusieve en menselijke organisatiecultuur met bewustzijn voor de tijdsgeest waarin we ons bevin…

Lees de volledige beschrijving

De Greenleaf Academy ondersteunt de individuele ontwikkeling van toekomstige en huidige leiders en leiderschap in organisaties.

Het is een platform voor mensen die affiniteit hebben met het het leiderschapsprincipe van Servant Leadership en van daaruit willen bouwen aan persoonlijke ontwikkeling, een inclusieve en menselijke organisatiecultuur met bewustzijn voor de tijdsgeest waarin we ons bevinden. Medewerkers laten groeien, met plezier werken, excellente klantbeleving en waarde toevoegen aan de samenleving als geheel.

Ervaring met Greenleaf Academy for 21st Century Leadership?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Greenleaf Academy for 21st Century Leadership? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Greenleaf Academy for 21st Century Leadership heeft momenteel geen gepubliceerde producten.