Finance for Non-Financials

Adres:

Molendijk 43
5941EE Velden

Beschrijving

Finance for Non-Financials bied financiële trainingen voor professionals die financiën in hun voordeel willen gaan toepassen! De unike aanpak kenmerkt zich door visuele vertalingen en pakkende methaforen... Vergeet de saaie financiële trainingen en speel de Management Game waarbij theorie, een opdracht en de eigen situatie centraal staan. Finance for Non Financials garandeert een trainer met inter…

Lees de volledige beschrijving

Finance for Non-Financials bied financiële trainingen voor professionals die financiën in hun voordeel willen gaan toepassen! De unike aanpak kenmerkt zich door visuele vertalingen en pakkende methaforen... Vergeet de saaie financiële trainingen en speel de Management Game waarbij theorie, een opdracht en de eigen situatie centraal staan. Finance for Non Financials garandeert een trainer met internationale controllers ervaring, RC opleiding en didactische bekwaamheid. Trainingen varieren van een introductie in financiën tot volwaardige controllers trajecten. Neem vrijblijvend contact op om de wensen van uw incompany training af te stemmen. Leer een typisch Beta vak met een Alfa aanpak en ervaar hoe leuk en interessant financiën kunnen zijn! 

Ervaring met Finance for Non-Financials?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Finance for Non-Financials? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Finance for Non-Financials heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Extra kenmerken