Feducon

Adres:

Coltbaan 1
3439NG Nieuwegein

Beschrijving

Ondernemen leer je niet op school of tijdens een cursus, maar in de praktijk. Daar leer je wat wel of niet werkt, waar klanten wel of niet op reageren, et cetera.  Toch is het soms handig om even de tijd te nemen en na te denken over je organisatie. Wat wil je nu echt, hoe sluit je het beste aan bij je klanten en hoe zorg je er voor dat je ook over vijf jaar nog steeds kan ondernemen op de manier …

Lees de volledige beschrijving

Ondernemen leer je niet op school of tijdens een cursus, maar in de praktijk. Daar leer je wat wel of niet werkt, waar klanten wel of niet op reageren, et cetera.  Toch is het soms handig om even de tijd te nemen en na te denken over je organisatie. Wat wil je nu echt, hoe sluit je het beste aan bij je klanten en hoe zorg je er voor dat je ook over vijf jaar nog steeds kan ondernemen op de manier zoals jij dat wilt?

Bij Feducon staat de ondernemer centraal. Ons scholingsinstituut is ontstaan vanuit de Vrije Universiteit te Amsterdam onze basis ligt in de Wetenschap, maar onze beide benen staan midden in de praktijk.

Met onze cursussen leer je op een andere manier naar je bedrijf te kijken. Hierdoor weet je wat je wel en niet moet doen, wat wel en niet belangrijk is en vooral hoe je focus krijgt én vasthoudt! Veel van onze cursisten geven aan dat ze door het volgen van onze cursussen op een gestructureerde manier over hun eigen organisatie zijn gaan nadenken en daardoor veel meer tijd overhouden om te doen wat ze het liefste doen: ondernemen.

Een greep uit ons cursus aanbod:

Driedaagse cursus Strategisch Management. Vanaf de basis werken we aan de toekomst van je bedrijf en de basis, dat ben jij. Hoe kom je er achter of jouw idee aansluit bij de wensen van de markt en of dat over een paar jaar nog steeds het geval is? Het resultaat van deze cursus, jouw bedrijfsplan, is niet in beton gegoten, je leert juist hoe je hier een document van maakt dat je helpt bij het blijven vormgeven aan je bedrijf.

Tweedaagse cursus Financieel Management. In deze cursus leer je hoe je de financiele gegevens van je bedrijf snel kan analyseren en hoe je ze kan gebruiken om je bedrijf aan te sturen. Je leert hoe je jaarrekening is opgebouwd, hoe je deze het beste leest en we gaan verkennen welke waardevolle informatie je dit kan opleveren. Daarnaast werk je aan verschillende manieren om voortaan zelfstandig te kunnen berekenen of het doen van een investering verstandig is of niet en je leert het berekenen van de kostprijs van je dienst of product. Dit laatste is van belang omdat het je leert wat je winstmarge is en vooral hoe je dit kunt beinvloeden.

Tweedaagse cursus Marketing. Hoe zorg je er voor dat jouw klanten jouw ideeen ook belangrijk vinden en jouw product willen afnemen? Tijdens deze cursus gaan we samen bepalen welke doelgroep het best bij jou past, onderzoeken we hoe we deze doelgroep het best kunnen bereiken en vooral hoe we hen kunnen activeren om jouw producten af te nemen. Je verlaat de cursus met een solide basis voor jouw eigen marketingplan.

Personeel en Organisatie. Het hebben van personeel is fijn, omdat je niet alles meer zelf hoeft te doen. Het kan ook lastig zijn, omdat personeelsleden soms andere belangen hebben dan de eigenaar. Tijdens de cursus leer je hoe je er voor zorgt dat in het aansturen van je personeel jouw organisatie centraal staat. Je leert hoe je de personeelsplanning vorm geeft, sollicitatiegesprekken voert, functieprofielen opstelt, etc. Daarnaast besteden we aandacht aan de (veranderingen) in de meest relevante wetgeving, zoals het arbeidsrecht en het ontslagrecht. Aan het eind van de cursus ben je in staat om je personeel gemotiveerd te laten werken aan de doelen die jij belangrijk vindt.  

Ervaring met Feducon?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Feducon? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Feducon heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Extra kenmerken