Etiquette à la carte

Etiquette à la carte

Adres:

WTC, The Hague Business Center Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AMDen Haag

Beschrijving

Etiquette à la carte verzorgt etiquette trainingen & workshops over omgangsvormen op zakelijk gebied en in de privésfeer.

Als u weet hoe het hoort, voelt u zich goed en zelfverzekerd. En als u zich zelfverzekerd voelt, kunt u zich concentreren op het gesprek en dat geeft andere mensen weer een gevoel van deskundigheid en vertrouwen. Zo maakt u op mensen een hoffelijke, charmante en professionele …

Lees de volledige beschrijving

Etiquette à la carte verzorgt etiquette trainingen & workshops over omgangsvormen op zakelijk gebied en in de privésfeer.

Als u weet hoe het hoort, voelt u zich goed en zelfverzekerd. En als u zich zelfverzekerd voelt, kunt u zich concentreren op het gesprek en dat geeft andere mensen weer een gevoel van deskundigheid en vertrouwen. Zo maakt u op mensen een hoffelijke, charmante en professionele indruk.

Dat geeft een voorsprong bij het (internationaal) zakendoen en solliciteren, bij een zakelijke diner of omgaan met mensen uit andere culturen.

Yvonne van der Kroft

Yvonne is een autoriteit op het gebied van etiquette, protocol en hospitality en veelgevraagd expert in diverse media (RTL, Volkskrant, AD en veel meer).

Ervaring met Etiquette à la carte?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Etiquette à la carte? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.