Erasmus Q-Intelligence

Erasmus Q-Intelligence

Adres:

Erasmus Q-Intelligence
Van der Goot Building
Kamer M6-05
Burg. Oudlaan 50


3062 PA Rotterdam

Beschrijving

Erasmus Q-Intelligence [EQI] is onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam en is verbonden met het Econometrisch Instituut van de Erasmus School of Economics. EQI levert grote én kleine organisaties oplossingen voor (big) data gerelateerde vraagstukken in de vorm van onderwijs en advies. Onze kennis is gebaseerd op meer dan 50 jaar aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van econometrie,…

Lees de volledige beschrijving

Erasmus Q-Intelligence [EQI] is onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam en is verbonden met het Econometrisch Instituut van de Erasmus School of Economics. EQI levert grote én kleine organisaties oplossingen voor (big) data gerelateerde vraagstukken in de vorm van onderwijs en advies. Onze kennis is gebaseerd op meer dan 50 jaar aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van econometrie, data science en business analytics.

Erasmus Q-Intelligence biedt opleidingen voor professionals aan die meer willen halen uit Big Data, Data Science en Business Analytics. De opleidingen van EQI zijn zowel gericht op theorie als op de praktijk en kennen een ‘hands-on’ benadering. De docenten die verbonden zijn aan EQI staan borg voor state-of-the-art wetenschappelijke input voor de programma’s. De combinatie van wetenschap & praktijk maakt dat de opgedane kennis direct toegepast kan worden in de eigen organisatie.

Ervaring met Erasmus Q-Intelligence?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Erasmus Q-Intelligence? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken