ISTQB Agile Tester Foundation (ook Live Online)

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats

ISTQB Agile Tester Foundation (ook Live Online)

D-ICT Solutions
Logo van D-ICT Solutions
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 D-ICT Solutions heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 282 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeDiemen, Eindhoven, Amsterdam
3 apr. 2023 tot 4 apr. 2023
placeDiemen, Eindhoven, Amsterdam
8 mei. 2023 tot 9 mei. 2023
placeDiemen, Eindhoven, Amsterdam
6 jul. 2023 tot 7 jul. 2023

Beschrijving

Wij zijn pas tevreden als u het bent !

Deze 2 daagse cursus biedt testers en testmanagers meer inzicht in de fundamenten van het testen op agile projecten. De deelnemers zullen leren hoe agile software development projecten worden georganiseerd en de verschillende soorten van agile development praktijken in gemeenschappelijk gebruik. Zij zullen begrijpen hoe de agile ontwikkeling verschilt van de traditionele benaderingen, hoe testers te positioneren in een wendbare organisatie, de fundamentele agile testing principes, methoden en processen, en de vaardigheden die ze nodig hebben om uit te blinken in een agile omgeving. De deelnemers zullen leren manieren te schatten en te organiseren testen binnen agile projecten en de toepassin…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ISTQB, Software Testing, Agile (algemeen), Testmanagement en Programmeren (algemeen).

Wij zijn pas tevreden als u het bent !

Deze 2 daagse cursus biedt testers en testmanagers meer inzicht in de fundamenten van het testen op agile projecten. De deelnemers zullen leren hoe agile software development projecten worden georganiseerd en de verschillende soorten van agile development praktijken in gemeenschappelijk gebruik. Zij zullen begrijpen hoe de agile ontwikkeling verschilt van de traditionele benaderingen, hoe testers te positioneren in een wendbare organisatie, de fundamentele agile testing principes, methoden en processen, en de vaardigheden die ze nodig hebben om uit te blinken in een agile omgeving. De deelnemers zullen leren manieren te schatten en te organiseren testen binnen agile projecten en de toepassing van op risico gebaseerde testen op agile projecten. Ze zullen ook een basiskennis van de belangrijkste testen en test-gerelateerde tools gebruikt op agile projecten krijgen. Tegen het einde van deze cursus, moet een deelnemer in staat zijn: Samenwerken in een agile team, vertrouwd zijn met agile principes en praktijken, aanpassen van bestaande testen ervaring, kennis en best practices om agile projecten, Steun het agile team in de planning test- aanverwante activiteiten, Apply relevante testmethoden en -technieken, Assist in testautomatisering Opzet van de cursus, Help zakelijke stakeholders definiëren begrijpelijk en toetsbaar user stories en acceptatiecriteria, samen te werken en informatie met andere teamleden te delen, Effectief werken in een agile team en milieu.
leerdoelen
Door middel van de presentatie, discussie, praktijk examen vragen, en hands-on oefeningen, zullen de deelnemers leren hoe je: • Breng concepten uit de ISTQB Foundation Level in een agile project • Denk aan het basisconcept van agile software ontwikkeling op basis van het Agile Manifesto • Begrijp de voordelen van het hele team-aanpak • Begrijp de voordelen van vroege en frequente feedback • Recall agile software development benaderingen

• Schrijf user stories in samenwerking met de ontwikkeling, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, en het product eigenaars • Begrijpen hoe retrospectieven kan gebruikt worden als een mechanisme voor procesverbetering in agile projecten • Inzicht in het gebruik en het doel van continue integratie

• Ken de verschillen tussen de iteratie en release planning, en hoe een tester voegt waarde toe in elk van deze activiteiten • Beschrijf de verschillen tussen de testactiviteiten in agile projecten en niet-agile projecten • Beschrijf hoe codering en testen activiteiten zijn geïntegreerd in agile projecten • Beschrijf de rol van onafhankelijke testen in agile projecten ISTQB Agile Tester Foundation (v1.0) 2 Copyright © 2014, Alle rechten voorbehouden RBC.  Opzet van de cursus • Beschrijf de basisset van werk producten die worden gebruikt om de status van het testen communiceren in een agile project, met inbegrip van testen voortgang en kwaliteit van het product • Beschrijf het proces van het zich ontwikkelende testen over meerdere iteraties en leg uit waarom testautomatisering is belangrijk om regressie risico in agile projecten te beheren • Begrijp de vaardigheden (mensen, domein en testen) van een tester in een Agile team • Inzicht in de rol van een tester binnen een agile team • Denk aan de concepten van de test-driven development, acceptatie test-driven development en-gedrag-driven development • Denk aan de concepten van de test piramide • Vat de testen kwadranten en hun relaties met het testen niveaus en testen types • Voor een gegeven agile project, oefenen de rol van een tester in een Scrum team • kwaliteit van het product risico's te beoordelen binnen een agile project • Schatting testen inspanning gebaseerd op iteratie inhoud en kwaliteit van het product risico's.

• Interpreteer relevante informatie aan het testen activiteiten te ondersteunen • Leg aan zakelijke belanghebbenden hoe toetsbare criteria voor acceptatie definiëren • Gegeven een gebruiker verhaal, acceptatie test-driven development testcases • Voor zowel de functionele en niet-functionele gedrag schrijven, testcases schrijven met behulp van black box-test ontwerptechnieken gebaseerd op bepaalde gebruiker verhalen • Uitvoeren verkennende testen om het testen van een agile project te ondersteunen • Bedenk verschillende tools beschikbaar om testers op basis van hun doel en de activiteiten in agile projecten.

U kunt deze training nu ook Live Online vanuit huis volgen met (bijna) alle voordelen van beide situaties:

  • U kunt vragen stellen
  • De trainer zal u uitdagen om uw begrip te testen
  • U heeft contact met medecursisten die zowel in de klas zitten als zelf ook thuis zijn.
  • U hoeft niet te reizen

Het enige dat u mist is onze lekkere koffie!

Doelgroep
Deze cursus is ideaal voor testers ervaren met traditionele software levenscycli , entry-level testers met een interesse in agile testing en ervaren ontwikkelaars met een hoop om een ​​beetje kennis van de testen die in agile projecten werken . Testers , test- analisten , test engineers , testconsultants , testmanagers , gebruikersacceptatie testers en software- ontwikkelaars die werken in agile organisaties vindt deze cursus nuttig , informatief en plezier.
Voorkennis
Het ISTQB Foundation Level certificaat is een voorwaarde voor het ISTQB Foundation Level Agile Tester examen .

Duur
2 dagen

Examen
60 minuten met 40 multiple-choice vragen. Kandidaten moeten 65 % of hoger scoren ( 26 of meer punten ) om het examen te behalen.

Bij het behalen van het examen krijg je het officiële ISTQB Foundation - Agile Tester certificaat.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met D-ICT Solutions, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.