De Taxi Academie

De Taxi Academie

Adres:

Burgemeester van Leeuwenlaan 7
1064 KJ Amsterdam

Beschrijving

De Taxi Academie opgericht in 2011, verzorgt al 9 jaar met succes diverse rij- en taxi opleidingen. Inmiddels zijn wij met al ruim meer dan 4500 geslaagden uitgegroeid tot een van de grootste taxi opleiders van Nederland.

Wij zijn niet bepaald de goedkoopste taxi opleider. Uiteraard zijn wij ook niet de duurste, een betaalbare opleiding zorgt ervoor dat u makkelijker kunt starten met uw taxi ople…

Lees de volledige beschrijving

De Taxi Academie opgericht in 2011, verzorgt al 9 jaar met succes diverse rij- en taxi opleidingen. Inmiddels zijn wij met al ruim meer dan 4500 geslaagden uitgegroeid tot een van de grootste taxi opleiders van Nederland.

Wij zijn niet bepaald de goedkoopste taxi opleider. Uiteraard zijn wij ook niet de duurste, een betaalbare opleiding zorgt ervoor dat u makkelijker kunt starten met uw taxi opleiding. U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit voor de beste prijs, gewoonweg omdat wij in tegenstelling tot andere opleiders ons als organisatie puur richten op taxi opleidingen en niks anders. Wij zijn er erg trots op en noemen dit deskundig en bekwaam.

Binnen ons bedrijf werken wij met 6 deskundigen die letterlijk uit het vak komen en besteden uitermate zorg aan onze opleidingen. Samen met onze collega’s zijn wij elke dag bezig met het ontwikkelen en het verbeteren van onze lesmaterialen. Onze kantoor is 5 dagen per week bereikbaar met ruime openingstijden. Wij proberen onze eigen taxi ervaringen en de passie zoveel mogelijk met u te delen. Op het moment dat u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit die u kunt verstaan op het allerhoogste niveau. U krijgt van ons (geheel kosteloos) professioneel advies, en indien gewenst een privé begeleiding bij het opstarten van een eigen taxibedrijf of op het gebied van de taxibranche, want dat mag u verwachten als cursist bij de Taxi Academie.

Wij doen ons best om negatieve resultaten te voorkomen en streven naar een succesvolle opleiding. Neem als voorbeeld onze slagingspercentage, die ligt gemiddeld boven de >70% en op basis van een jaarlijkse afname van 750 examens is dit een mooi resultaat!

Ervaring met De Taxi Academie?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij De Taxi Academie? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken