de ketenverkorters

Adres:

Nijmansbos 58
7543 GJ Enschede

Beschrijving

Strategie executie in een korte keten

Wij verkorten de afstand tussen idee en realisatie. Snel inspelen op de kansen in de markt vraagt snel sturen en snel realiseren van innovaties. Wij helpen je met sturen en de uitdaging van een korte Time to Market. Bij ons draait het om duurzame strategie executie. We helpen innovatieve en duurzame ondernemingen om woorden om te zetten in daden. Wij brengen …

Lees de volledige beschrijving

Strategie executie in een korte keten

Wij verkorten de afstand tussen idee en realisatie. Snel inspelen op de kansen in de markt vraagt snel sturen en snel realiseren van innovaties. Wij helpen je met sturen en de uitdaging van een korte Time to Market. Bij ons draait het om duurzame strategie executie. We helpen innovatieve en duurzame ondernemingen om woorden om te zetten in daden. Wij brengen actie in jouw bedrijf of afdeling. Hierbij hebben we geen standaard oplossing, maar gebruiken we onze ervaring en principes voor een duurzame aanpak die bij jouw bedrijf past. 1 van de belangrijkste principes hierbij is ACTIE!: strategie=executie (Turner).

Bij de ketenverkorters zien wij de primaire processen van een bedrijf en haar leveranciers als individuele schakels in een keten. Deze schakels dienen optimaal met elkaar verbonden te zijn om goede resultaten te bereiken.

De ketenverkorters je helpen je deze schakels te verbinden en te sturen vanuit een heldere strategie, gecontroleerde uitvoering met portfolio en project management en sterk leiderschap in de teams voor de resultaten met een kort keten. Kort samengevat : strategie executie.

Ervaring met de ketenverkorters?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij de ketenverkorters? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken