Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker

De Academie voor Innovatief Trainen
Logo van De Academie voor Innovatief Trainen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 De Academie voor Innovatief Trainen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 208 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,3
Gemiddeld cijfer voor Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker
Gebaseerd op 10 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
Wendy Geurkink
9
Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker

"De afgelopen 6 weken ondergedompeld in een warm, innovatief, creatief en inspirerend bad bij de opleiding Transformatie Trainer/Coach van Academie voor Innovatief Trainen waar ze voelen, begrijpen én uitdragen wat deze (nieuwe) tijd vraagt van mensen en bedrijven. Met de kennis van o.a. systemisch werken, intuïtief coachen en patroon doorbrekend denken, die ik vooral 'spelend' en 'ervarend' heb opgedaan (en daardoor diep is verankerd!), ga ik nu mijn eigen pad als Transformatie Trainer/Coach vol vertrouwen verder tegemoet. Een hele oprechte en hartelijke dank je wel voor Jacqueline de Haan en haar fantastische team!" - 13-04-2021 09:35

"De afgelopen 6 weken ondergedompeld in een warm, innovatief, creatief en inspirerend bad bij de opleiding Transformatie Trainer/Coach van Ac… alles lezen - 13-04-2021 09:35

Startdata en plaatsen

placeArnhem
1 sep. 2022 tot 15 okt. 2022
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Transformatie Trainer/Coach

De Academie voor Innovatief Trainen had de eerste Opleiding tot Transformatie Trainer/Coach. Mensen die deze opleiding in de afgelopen jaren gedaan hebben, zijn pioniers op het gebied van Transformatie en Systemisch Werk. En zij hebben al vele reorganisatie- en transformatieprocessen begeleid.

Nu, na de Coronacrisis is transformatie niet meer een luxe, maar een must geworden. We moeten de wereld op een nieuwe manier uitvinden en vormgeven. Transformatie Trainer/Coach is daarmee een vak geworden van de toekomst. Want de hele wereld zal een nieuw begin moeten maken met anders leren denken, anders leren voelen, anders leren kijken. Veranderen is niet voldoende meer…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Transformatie Trainer/Coach

De Academie voor Innovatief Trainen had de eerste Opleiding tot Transformatie Trainer/Coach. Mensen die deze opleiding in de afgelopen jaren gedaan hebben, zijn pioniers op het gebied van Transformatie en Systemisch Werk. En zij hebben al vele reorganisatie- en transformatieprocessen begeleid.

Nu, na de Coronacrisis is transformatie niet meer een luxe, maar een must geworden. We moeten de wereld op een nieuwe manier uitvinden en vormgeven. Transformatie Trainer/Coach is daarmee een vak geworden van de toekomst. Want de hele wereld zal een nieuw begin moeten maken met anders leren denken, anders leren voelen, anders leren kijken. Veranderen is niet voldoende meer. Er is Transformatie, oftewel een blijvende verandering nodig om deze wereld opnieuw vorm te geven. Dit is een enorme uitdaging en de wereld heeft nu zeker veel mensen nodig, die dit proces willen en kunnen begeleiden.
 

Opzet van de opleiding

Om als Transformatie Trainer en Systemisch Werker aan de slag te kunnen met een erkend diploma heb je 46 lesuren nodig. Al onze opleidingen tot professional zijn inclusief een examen. Als je het diploma behaald hebt, wordt dit erkend door de beroepsvereniging SPOTCER en kun je daarmee direct in de praktijk aan de slag. Ook behoort bij onze beroepsopleidingen een jaar coaching on the job, zodat je altijd weer op de expertise van de Academie terug kunt vallen. Al onze beroepsopleidingen bestaan uit 10 dagen (totaal 60 lesuren).

De opleiding bestaat uit:

 • Basisdagen (1 en 10 sept)
 • Keuzeworkshops (min. 4 en max. 8 op verschillende data)
 • Oefen- en Examendagen (11, 12, 13 en 14 okt)
 • Enneagramdag (15 okt)


Waaruit bestaat de opleiding

Basisdagen (1 en 10 sept)

Wat is transformatie? Op welke manieren en in welke vormen kan ik mensen transformerend begeleiden? Wat is systemisch werk? Hoe kan ik als trainer/coach werken met opstellingen? Wat voor opstellingen zijn er? Hoe en wanneer gebruik ik welke opstelling? Wie ben ik? (wat is mijn aard, persoonlijkheid, ziel, geest). Wat zijn mijn persoonlijke talenten in het begeleiden van processen?

Op deze Basisdagen breng je jezelf in kaart en doen we praktische systemische oefeningen om meer zich te krijgen op jezelf, het systeem, je beperkende overtuigingen, je missie en je mogelijkheden. Daarnaast maak je tijdens deze Basisdagen ook kennis met de andere deelnemers en met de docenten.


Keuzeworkshops

Hieronder volgt een lijst van 13 keuzemodules. Om examen te kunnen doen moet je er minimaal 4 volgen, maar je mag er zonder extra kosten nog max. 4 bij volgen (dus max. 8 totaal). En als je nog meer modules wil volgen kan dat ook voor € 250 per extra module.

Module 1: Oplossingsgericht Coachen, het Grow-model en Loopbaan coaching (do 15 sept) 

Bij oplossingsgericht coachen gaat het er niet om wat er niet goed gaat, maar juist wat wel goed gaat. Oplossingsgericht coachen richt zich direct op de oplossing zonder zich op het probleem te richten. Het Grow-model is een model van coaching waarmee je leert gestructureerd te coachen (G: Goal, R: Reality, O: Options, Wrap-up). Met Loopbaan Coaching leer je je te richten op de loopbaanomgeving van je cliënt. Daarbij gaat het om vragen als: wie ben je, wat wil je, en hoe kan je bereiken wat je wil binnen je werksituatie?

Module 2: TotalBrainBox-methode en Patroon doorbrekend denken en handelen (vr 16 sept)

In deze module worden de eerste basistools van de TotalBrainbox-methode behandeld en het verschil tussen InBox- en OutBox Denken komt aan de orde. We gaan in deze module “out of the box denken” en we leren een aantal breed toepasbare OutBox-tools. De deelnemers gaan ook zelf voor de groep staan en er wordt een begin gemaakt met het leren begeleiden van sessies Creatief Denken.

Module 3: Trainen en Coachen met Creatieve Middelen (za 17 sept) 

Hier leer je hoe je interactieve, creatieve middelen kan integreren binnen trainingen en coachsessies. Er wordt gewerkt met verschillende creatieve werkvormen zoals bijv. beelddenken, kunst, kleuren, schilderen, tekenen, muziek, film, fotografie, theater, koken en andere creatieve vormen, die een trainings- of coachsessie kunnen verrijken en die je in kunt zetten om creatieve output te stimuleren.

Module 4: Creatieregie, Scenario-denken en FutureFocusField (do 22 sept)

Is het leven maakbaar? Of niet? Kunnen we de toekomst voorspellen? Of overkomt de toekomst ons? In hoeverre is het mogelijk om invloed uit te oefenen op onze eigen toekomst? Wat hebben we wel en wat hebben we niet in de hand? Hoe kunnen we wensen werkelijkheid laten worden? We werken met scenario-interviews en we behandelen de FutureFocusField-methode.

Module 5: Innovatief Denken en Beelddenken (vr 23 sept)

Bij Innovatief Denken maken we een begin met het bedenken van allerlei innovaties m.b.v. het InBox-Denken. Dit denken is uitermate geschikt om op allerlei verschillende manieren vanuit bestaande producten en diensten nieuwe innovatieve producten te bedenken.
In deze module komt ook het belang van beelden aan de orde en van beelddenken. En je gaat zelf ook concreet aan de slag om abstracte gedachten om te zetten in concrete, aansprekende beelden.

Module 6: Intuïtieve Ontwikkeling, intuïtief coachen, ontwikkelen heldere vermogens (za 24 sept)

Intuïtief coachen is een vorm van begeleiding waarbij het intuïtieve, spirituele vermogen van de mens ruimte krijgt om samen te werken met het praktische en verstandelijke. Bij Intuïtief Coachen leer je als coach spelenderwijs gebruik te maken van je intuïtieve vermogens. Iedereen heeft in principe heldere vermogen. En dit is de tijd dat we deze vermogens meer en meer mogen gaan ontwikkelen. We gaan onderzoeken waar je persoonlijke helderheid zit. Ben je heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderhandelend, helder sprekend, helder ruikend of helderziend? Via welke ingang werkt jouw intuïtie het best?

Module 7: Trainingsacteren 1 (zo 25 sept) – VOL

In deze module leer je werken met acteurs. We gaan kijken wat het vak van trainingsacteur inhoudt. We gaan oefenen met afstemmen, inrollen en feedback geven. En je leert hoe je trainingsacteurs in kan zetten als trainer en/of coach.

Module 8: Trainingsacteren 2 (ma 26 sept) – VOL

Op deze dag leer je welke competenties je nodig hebt als trainingsacteur. En we gaan veel oefenen met cases uit de praktijk, spelen rollen en leren omgaan met bijv. agressie, angst, onzekerheid e.d. Hoe kan ik als trainingsacteur mijn cliënten helpen om te leren omgaan met moeilijke, agressieve klanten, a-relaxte situaties, spanning, stress en emoties?

Module 9: Systemisch Coachen (do 29 sept)

Je leert in deze module wat opstellingen zijn, hoe je een opstelling kunt begeleiden, hoe systemisch werken werkt en hoe (en bij wat voor soort problemen) je dit bij een coachsessies kunt inzetten.

Module 10: Inspirerend Trainen en Coachen (vr 30 sept)

Voor een trainer of coach is het belangrijk om mensen ook een stukje inspiratie mee te geven. Inspiratie is voeding voor de geest en vormt vaak de eerste zaadjes om mensen in beweging te krijgen. In deze module leer je hoe je mensen kunt inspireren, kunt motiveren, kunt enthousiasmeren en in beweging kunt zetten. Je maakt hierbij gebruik van verhalen, beelden, metaforen.

Module 11: Meditatie, visualisatie, persoonlijke ontwikkeling (za 1 okt)

Wat is je persoonlijke visie op het leven? Geloof je in een persoonlijke missie? En zo ja, wil je onderzoeken wat jouw missie is? Deze module gaat over zingeving en verdieping. In deze tijd zijn mensen en organisaties steeds meer op zoek naar de essentie van het leven, naar de kern, de zin van het leven. Dan komen er diepere vragen op als wie ben ik, wat kom ik hier eigenlijk doen, wat heb ik als persoon te leren en hoe kan ik groeien en me meer bewust worden wat het leven voor mij inhoudt. In deze module werken we met zingevingsvragen, verdiepingsoefeningen, opstellingen, meditatie en beelden, visualisaties, intuïtieve ontwikkeling en diverse spirituele visies.

Module 12: Groepsdynamica en Workshops maken (vr 7 okt)

Als je traint of met groepen werkt, werk je met energie. In deze module leer je hoe energie werkt en wat groepsdynamica is. Hoe lang kan je informatie overbrengen, hoe kan je interactief trainen, hoe zet je een groep in beweging, hoe ga je om met comfort zones, met grenzen, veiligheid en weerstand? Hoe zet je mensen in hun kracht? En hoe kun je gebruik maken van groepsenergie?
Op deze dag leer je ook hoe je zelf een workshop kunt maken. En je gaat dit samen met anderen ook daadwerkelijk in praktijk brengen. Je krijgt hulp en begeleiding van professionele trainers om je eigen workshop te bedenken, zelf nieuwe werkvormen neer te zetten en om een inspirerende impactvolle workshop te ontwerpen en uit te voeren.

Module 13: Systemisch Werken, Trainen en Coachen (za 8 okt)

Op deze dag gaan we dieper in op het begeleiden van opstellingen. Je maakt kennis met allerlei manieren van opstellen, organisatieopstellingen, familie-opstellingen, flits opstellingen, creatie-opstellingen en je leert stap voor stap meer vertrouwen te hebben over de wijsheid van het systeem.

Oefendag- en examendagen (11, 12, 13, en 14 okt)

Het laatste gedeelte van je opleiding bestaat uit oefen- en examendagen. Op 11 en 12 oktober zijn 2 oefendagen waar je gaat werken aan het ontwikkelen van een eigen workshop en waar je gaat  oefenen met coachgesprekken met trainingsacteurs. Verder krijg je deze dagen begeleiding op diverse vlakken om je helemaal klaar te stomen voor je examen. Op 13 en 14 oktober zijn de examens.

Enneagramdag (15 okt)

De opleiding wordt afgesloten met de grote Enneagramdag. Dit is een speciale dag in het teken van het Enneagram, een eeuwenoude diagnostische tool waarbij je ontzettend veel kan leren over alle Enneagramtypes, hun bijbehorende kenmerken, motieven en gedragingen. Een leuke en interessante dag die je als coach, trainer, transformatie trainer of trainer Nieuwe Denken absoluut niet mag missen!
De Enneagramdag wordt afgesloten met een feestelijke uitreiking van de certificaten.

Wat kan je in deze opleiding leren?

Afhankelijk van de keuzemodules die je kiest, kan je leren:

 • Je bent in staat mensen in beweging te zetten en mensen te begeleiden bij transformatieprocessen
 • Je weet wat transformerend leiderschap is en hebt een nieuwe visie op trainen en coachen ontwikkeld
 • Je hebt kennis van groepsprocessen, groeiprocessen, transformatieprocessen en weet hoe je omgaat met weerstand en onverwachte interventies
 • Je bent in staat om mensen op een dieper niveau te begeleiden.
 • Je kent veel nieuwe interactieve werkvormen om mensen in contact te brengen met hun essentie, de kern van wie ze zijn en welke richting ze uit willen.
 • Je bent in staat te trainen met systemisch werk (opstellingen).
 • Je bent in staat om vast zittende energie vrij te maken. 
 • Je kent je eigen passie, staat in je eigen kracht en bent in staat ook anderen in hun eigen kracht te zetten.
 • Je hebt kennis van kosmische wetten en weet hoe je moet werken met groepen en energie.
 • Je kent je eigen talenten en tekortkomingen en bent in staat een trainingsprogramma op te zetten in je eigen specialiteit.


SPOTCER

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie SPOTCER. Deze organisatie controleert opleidingen en certificeert trainers, maar helpt ook startende trainers bij het zoeken van passende klanten. Daarnaast is onze opleiding ook erkend door de CRKBO. Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers. Een examenpoging mag 1 keer worden herkanst.

Advies

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

9,3
Gemiddeld cijfer voor Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker
Gebaseerd op 10 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Wendy Geurkink
9
Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker

"De afgelopen 6 weken ondergedompeld in een warm, innovatief, creatief en inspirerend bad bij de opleiding Transformatie Trainer/Coach van Academie voor Innovatief Trainen waar ze voelen, begrijpen én uitdragen wat deze (nieuwe) tijd vraagt van mensen en bedrijven. Met de kennis van o.a. systemisch werken, intuïtief coachen en patroon doorbrekend denken, die ik vooral 'spelend' en 'ervarend' heb opgedaan (en daardoor diep is verankerd!), ga ik nu mijn eigen pad als Transformatie Trainer/Coach vol vertrouwen verder tegemoet. Een hele oprechte en hartelijke dank je wel voor Jacqueline de Haan en haar fantastische team!" - 13-04-2021 09:35

"De afgelopen 6 weken ondergedompeld in een warm, innovatief, creatief en inspirerend bad bij de opleiding Transformatie Trainer/Coach van Ac… alles lezen - 13-04-2021 09:35

starstarstarstarstar
Saskia Martens
10
Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker

"Een prachtige en bijzondere reis, zo heb ik de opleiding transformatie trainer/coach ervaren. Een reis dwars door alle lagen heen van wie je zelf bent als mens en hoe jij je verhoudt tot anderen. Met een koffer vol inspiratie, inzichten, anders denkentools, systemisch kijken en meer nu concreet aan de slag. Bij de academie voor innovatief trainen word je uitgedaagd om jouw authenticiteit en talenten in te zetten als trainer/coach. Concreet, praktisch en anders. Ontzettend waardevol en helemaal passend bij deze tijd." - 02-12-2020 09:30

"Een prachtige en bijzondere reis, zo heb ik de opleiding transformatie trainer/coach ervaren. Een reis dwars door alle lagen heen van wie je… alles lezen - 02-12-2020 09:30

Edwin van Bochoven
starstarstarstarstar
Edwin van Bochoven
Adviseur
10
Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker

"Wat was de transformatieopleiding tot trainer en coach toch een bijzondere reis. Niet alleen heb ik mijzelf een heel stuk beter leren kennen, ook heb ik de verschillen bij andere mensen leren kennen. Het mooiste van alles was ook dat ik ook echt heb ervaren en gevoeld dat al deze verschillen nodig zijn om elkaar te helpen en/of aan te vullen. Het was een enorm leerzaam traject met enorm betrokken begeleiders en elke keer weer een gezonde en heerlijke lunch! Ik heb genoten en kan niet wachten om weer eens terug te keren. Dank! - Edwin" - 01-12-2020 07:50

"Wat was de transformatieopleiding tot trainer en coach toch een bijzondere reis. Niet alleen heb ik mijzelf een heel stuk beter leren kennen… alles lezen - 01-12-2020 07:50

Eline Van Lieren
starstarstarstarstar_half
Eline Van Lieren
9
Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker

"Afgelopen weken ervaren als een prachtige reis met mezelf! Wat een passie is hier te vinden. Voor mij voelde het als een creatief hart, waar ik zo blij van word, waar ik mezelf mocht zijn en verder ontdekken. Niet altijd makkelijk😉, ontzettend leerzaam. Ik kijk er met heel veel blijdschap op terug. " - 30-11-2020 16:37

"Afgelopen weken ervaren als een prachtige reis met mezelf! Wat een passie is hier te vinden. Voor mij voelde het als een creatief hart, waar… alles lezen - 30-11-2020 16:37

Afke Fokma
starstarstarstarstar
Afke Fokma
Trainer, Facilitator, Coach
10
Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker

"De afgelopen maanden heb ik de opleiding tot transformatie trainer coach bij de Academie voor Innovatief trainen gevolgd. Elke dag was een feestje, waarbij ik mezelf en anderen steeds beter ben gaan begrijpen en steeds een stapje dichter ben gekomen bij wie ik werkelijk ben.
Ik ben dankbaar voor deze mooie ervaring!" - 15-12-2019 20:10

"De afgelopen maanden heb ik de opleiding tot transformatie trainer coach bij de Academie voor Innovatief trainen gevolgd. Elke dag was een f… alles lezen - 15-12-2019 20:10

starstarstarstarstar_half
Dyone de Bie
IT manager/trainer & coach
9
Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker

"Met de opleiding tot transformatie trainer en coach ga je op een ontwikkel reis die veel indruk heeft gemaakt. Bij de Academie voor innovatief trainen leer je door te doen en te beleven. De betrokken en ervaren trainers creëren een klimaat waar je jezelf kunt zijn en waar je jezelf tegen kunt komen. Door de verscheidenheid aan modules kun je je op ieder vlak verder ontwikkelen. De transformatie reis naar Marokko is een essentieel onderdeel van je leerproces en brengt je tevens op prachtige plekken. " - 01-12-2019 12:56

"Met de opleiding tot transformatie trainer en coach ga je op een ontwikkel reis die veel indruk heeft gemaakt. Bij de Academie voor innovati… alles lezen - 01-12-2019 12:56

Edith von Berg
starstarstarstarstar
Edith von Berg
Adviseur, Trainer, Coach Financiele Winkel van Delft - Gemeente Delft
10
Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker

"Voor mij was deze training een blijvende golf van ervaringen die niemand me nog afneemt. Ik ben mezelf echt zo tegengekomen, op een manier die ik alleen maar als heel bijzonder kan omschrijven. Het hele proces en het zien hoe de mensen in bepaalde situaties reageren en handelen was voor mij onwijs leerzaam. Als je echt de diepte in wil moet ze deze training echt gaan doen! " - 12-07-2018 10:24

"Voor mij was deze training een blijvende golf van ervaringen die niemand me nog afneemt. Ik ben mezelf echt zo tegengekomen, op een manier d… alles lezen - 12-07-2018 10:24

Barbara van der Leeuw - Bierman
starstarstarstarstar_half
Barbara van der Leeuw-Bierman
(Programma) manager
9
Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker

"Wat een fantastische levens ervaring! Niet alleen inhoudelijk heel veel geleerd over trainen en coachen, maar ook heel veel inzicht gekregen in mezelf en anderen (die zijn ècht anders). Voor mij een een heel waardevolle transformatie!" - 15-05-2018 11:32

"Wat een fantastische levens ervaring! Niet alleen inhoudelijk heel veel geleerd over trainen en coachen, maar ook heel veel inzicht gekregen… alles lezen - 15-05-2018 11:32

starstarstarstarstar_border
Wilma Hanskamp
adviseur/coach
8
Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker

"Ik heb mezelf de afgelopen 2 maanden lekker ondergedompeld in de opleiding transformatie trainer / coach bij de academie voor innovatief trainen. Het was een reis vol mooie bestemmingen en belevenissen en met geweldige ontmoetingen en prachtige mensen. Ik heb door de opleiding de bevestiging gekregen dat ik met het juiste werk en het juiste vak bezig ben. Ik voel me geinspireerd, gemotiveerd en sterk en ga met vernieuwde energie lekker aan de slag!" - 07-04-2017 20:44

"Ik heb mezelf de afgelopen 2 maanden lekker ondergedompeld in de opleiding transformatie trainer / coach bij de academie voor innovatief tra… alles lezen - 07-04-2017 20:44

starstarstarstarstar_half
Lars Emonts
Trainer
9
Opleiding Transformatie Trainer / Systemisch Werker

"Inmiddels is het twee maanden geleden dat ik de opleiding tot transformatie trainer/coach af hebt gerond en nog steeds verbaas ik me erover hoe zeer de opleiding door blijft werken, zowel op het vlak van trainer/coach als op persoonlijk vlak. Geen opleiding heeft me zoveel gebracht als deze!
Met je eigen transformatieproces als leidraad kom je stevig in je eigen kracht te staan en ontdek je jouw persoonlijke en unieke trainer/coach-profiel en de werkvormen die bij je passen.
De kracht van de opleiding zit enerzijds in het team: ervaren, krachtig, betrokken, divers en uitgebalanceerd. Anderzijds is dat het gebruik van werkvormen waarbij het 'beleven' centraal staat.
Tijdens de opleidingsdagen heb ik vaker het gevoel gehad alsof het gezamenlijk bewustzijn op een hoger niveau werd getild om op de diepere lagen te kunnen werken waar de transformatiepunten liggen. Bijzonder inspirerend!
Ik kan alleen maar bevestigen dat de wens van Jac uit is gekomen: een opleiding neerzetten waarvan de deelnemers het erg jammer vinden wanneer ze er klaar mee zijn.
" - 19-02-2017 21:06

"Inmiddels is het twee maanden geleden dat ik de opleiding tot transformatie trainer/coach af hebt gerond en nog steeds verbaas ik me erover … alles lezen - 19-02-2017 21:06

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.