Dansage Massage Opleidingen

Dansage Massage Opleidingen

Adres:

Zwarte Woud 216
3524 SL Utrecht

Beschrijving

Dansage Massage Opleidingen - leer masseren met flow en aandacht

Leer in negen maanden om te verbinden en te masseren met flow en aandacht. Na de opleiding ben je in staat volwaardige massages te geven en mensen een moment van ontspanning te bieden, weer met zichzelf in contact te laten komen en op te laden.

Naast de hoofddocent hebben we docenten aan onze opleiding gekoppeld die zowel je persoo…

Lees de volledige beschrijving

Dansage Massage Opleidingen - leer masseren met flow en aandacht

Leer in negen maanden om te verbinden en te masseren met flow en aandacht. Na de opleiding ben je in staat volwaardige massages te geven en mensen een moment van ontspanning te bieden, weer met zichzelf in contact te laten komen en op te laden.

Naast de hoofddocent hebben we docenten aan onze opleiding gekoppeld die zowel je persoonlijke ontwikkeling als je professionele ontwikkeling nog meer stimuleren. Zo krijg je o.a. les van een danstherapeut, een fysiotherapeut, een yoga docent en staat voeding ook centraal tijdens een lesochtend.

We werken met groepen van maximaal 8 studenten. Op deze manier krijgt elke student voldoende aandacht en kan je je nog betere ontwikkelen op je persoonlijke thema’s als Massage Professional in spé. Tijdens de lesdagen zal er gezorgd worden voor een gezonde, uitgebreide lunch en kan men gebruik maken van de handdoeken en olie van Dansage. Je ontvangt ook een lesmap en instructie video’s van de massage lessen.

Onze missie

“There is a story to tell through movement”

Beweging staat centraal in alles wat wij doen, hoe wij leren, ervaren en delen. Beweging is de kern wie we zijn als mens en hoe het ons helpt onszelf en de ander beter te leren kennen en aan te voelen. Beweging ervaar je niet alleen met je lijf, maar ook met je hart en je hoofd. Beweging is er altijd, zelfs in rust en ook wanneer je de innerlijke beweging maakt naar binnen.

Beweging in massage betekent voor ons verbinden, flow, aandacht en aanraken. Je maakt contact met degene die gemasseerd wordt en nog belangrijker, diegene maakt contact met zichzelf.

Onze visie

Mensen raken en in beweging brengen is wat we nastreven. Dat kan zijn op het vlak van het opleiden en bijscholen van masseurs (in spé), maar ook door het zelf mogen geven van massages. We streven ernaar om het mooie ambacht van masseur aan studenten en cursisten over te brengen door het aanbieden van inhoudelijk kwalitatief en vernieuwend lesmateriaal, professioneel te begeleiden en persoonlijke aandacht te bieden. We geloven erin dat het belangrijk is dat elke masseur een stevige basis legt en vanuit daar een eigen stijl ontwikkelt. Om deze reis te maken staan de volgende kernwaarden centraal:

  • Passie voor het ambacht
  • Persoonlijke groei en aandacht
  • Beheersing van de techniek
  • Vakinhoudelijke kennis
  • Afstemming en aandacht
  • Flow en verbinding

Opleiding tot Massage Professional

In de huidige digitale tijd waarin we leven wordt er veel van ons gevraagd. Als tegenhanger groeit de behoefte onder de mensen om meer rust en ontspanning te ervaren. Massage is hierin een belangrijk onderdeel. Het wordt dan ook steeds gangbaarder voor mensen om een massage te ervaren. Een massage is een belevenis en kan je even helemaal uit je hoofd halen en je terugbrengen naar jezelf. Het helpt om te herstellen, vitaal te blijven, bewust te worden en om heerlijk te ontspannen. Het is een eeuwenoud beroep die continue in ontwikkeling is. Van jong tot oud hebben mensen op verschillende lagen baat bij een aanraking en wordt men een gezonder en gelukkiger mens.

Wil jij mensen graag een moment van ontspanning bieden? Wil je graag masseur worden? Lees dan verder bij leerproducten wat de opleiding tot Massage Professional jou te bieden heeft.

Ervaring met Dansage Massage Opleidingen?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Dansage Massage Opleidingen? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken