Creatieve Koppen

Adres:

Van Nelleweg 1
3044BC Rotterdam

Beschrijving

Wij zijn regisseurs van innovatie. Hier ligt onze passie en expertise. Alles wat wij doen, is gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek over het vernieuwing, het brein, organisatiepsychologie gecombineerd met onze praktijkervaring. Ons doel is om onze opdrachtgevers te helpen hun doel te bereiken door innovatie te organiseren en innovaties succesvol uit te voeren. Dit doel bereiken wij …

Lees de volledige beschrijving

Wij zijn regisseurs van innovatie. Hier ligt onze passie en expertise. Alles wat wij doen, is gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek over het vernieuwing, het brein, organisatiepsychologie gecombineerd met onze praktijkervaring. Ons doel is om onze opdrachtgevers te helpen hun doel te bereiken door innovatie te organiseren en innovaties succesvol uit te voeren. Dit doel bereiken wij met resultaatgerichte diensten en aantrekkelijke producten.

In 2010 zijn we opgericht. We zijn een tema van 10 medewerkers en groeiend. Ons kantoor is gevestigd in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Kom gerust eens lang en ervaar hoe wij aankijken tegen innovatie.

Ervaring met Creatieve Koppen?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Creatieve Koppen? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Steven Kop
Steven Kop
We are our ideas

Trainers

Steven Kop
Steven Kop
We are our ideas