CNV Academie (PGGM&CO)

Adres:

Tiberdreef 4
3561 GG Utrecht

Beschrijving

CNV Academie biedt trainingen, advies en ondersteuning. We horen bij CNV, maar we zijn zelf geen vakbond; onze programma's zijn ook voor iedereen beschikbaar, niet alleen voor CNV-leden. Wat we gemeen hebben met de vakbond is dat we midden in de samenleving staan, dat we geloven in samenwerking en dat we altijd de dialoog aangaan – dat komt ook terug in onze trainingen. We gaan samen met jou op zo…

Lees de volledige beschrijving

CNV Academie biedt trainingen, advies en ondersteuning. We horen bij CNV, maar we zijn zelf geen vakbond; onze programma's zijn ook voor iedereen beschikbaar, niet alleen voor CNV-leden. Wat we gemeen hebben met de vakbond is dat we midden in de samenleving staan, dat we geloven in samenwerking en dat we altijd de dialoog aangaan – dat komt ook terug in onze trainingen. We gaan samen met jou op zoek naar oplossingen, zodat jij beter aan het werk kan. Tot ziens bij CNV Academie!

Ervaring met CNV Academie (PGGM&CO)?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij CNV Academie (PGGM&CO)? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken