Vitaliteitscoach

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 37 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Ontdek hoe je individuen en bedrijven helpt om vitaler en gelukkiger te zijn. Help mensen bij het voorkomen of herstellen van een burn-out. Vitaliteitsmanagement zorgt voor meer geluk, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Een vitaliteitscoach helpt cliënten bij het behouden of terugwinnen van hun vitaliteit. In deze erkende opleiding leer je methoden om energie, emotionele gezondheid, leefstijl en welzijn te optimaliseren. Op individueel niveau leer je mensen coachen naar zingeving, fysieke en geestelijke gezondheid en het benutten van talenten. Daarnaast leer je hoe je directies en managers adviseert op het gebied van vitaliteitsbeleid. Na deze opleiding kun je mensen e…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Vitaliteitscoach, Ergocoach, Gezondheidsmanagement, Energetisch Therapeut en Life Coach.

Ontdek hoe je individuen en bedrijven helpt om vitaler en gelukkiger te zijn. Help mensen bij het voorkomen of herstellen van een burn-out. Vitaliteitsmanagement zorgt voor meer geluk, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Een vitaliteitscoach helpt cliënten bij het behouden of terugwinnen van hun vitaliteit. In deze erkende opleiding leer je methoden om energie, emotionele gezondheid, leefstijl en welzijn te optimaliseren. Op individueel niveau leer je mensen coachen naar zingeving, fysieke en geestelijke gezondheid en het benutten van talenten. Daarnaast leer je hoe je directies en managers adviseert op het gebied van vitaliteitsbeleid. Na deze opleiding kun je mensen en organisaties professionele ondersteuning bieden bij vitaliteitstrajecten. Wat leer je? • Bouwstenen van vitaliteit • Aanpak van stress, overspannenheid en burn-out • Emotiemanagement met mindfulness • De invloed van leefstijl op vitaliteit • Vitaliteitsbeleid ontwikkelen binnen organisaties Vrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.