Starprogramma

Type product
Niveau

Starprogramma

Buro Vonkeling
Logo van Buro Vonkeling

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Wil jij een bewuste koers uitzetten voor jouw loopbaan? Zodat je weet welke stappen je vandaag de dag het beste kunt zetten? Wil je zowel hoofd als hart betrekken? Dan is het STARprogramma echt iets voor jou!

In 3 maanden maak je een persoonlijke reis, als je wilt onder persoonlijke leiding van een ervaren loopbaancoach. Je zelfvertrouwen krijgt een boost, want je gaat meer van jouw unieke talenten zien. Je komt erachter waar jij energie van krijgt en maakt een vertaling naar werk wat daarbij past. Samen met de coach krijg je een beeld bij jouw stip op de horizon. In combinatie met de werkervaring en opleiding die je al in huis hebt, krijg je tools om nu in beweging te komen. Je ontwikkelt …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Persoonlijke effectiviteit, Assertiviteit, NLP, Effectief communiceren en Productiviteit & Focus.

Wil jij een bewuste koers uitzetten voor jouw loopbaan? Zodat je weet welke stappen je vandaag de dag het beste kunt zetten? Wil je zowel hoofd als hart betrekken? Dan is het STARprogramma echt iets voor jou!

In 3 maanden maak je een persoonlijke reis, als je wilt onder persoonlijke leiding van een ervaren loopbaancoach. Je zelfvertrouwen krijgt een boost, want je gaat meer van jouw unieke talenten zien. Je komt erachter waar jij energie van krijgt en maakt een vertaling naar werk wat daarbij past. Samen met de coach krijg je een beeld bij jouw stip op de horizon. In combinatie met de werkervaring en opleiding die je al in huis hebt, krijg je tools om nu in beweging te komen. Je ontwikkelt je in 3 maanden op allerlei lagen, met als resultaat; een prachtig persoonlijke glossy.

Jij zit aan het stuur

Wil je meer zelf sturing geven aan je loopbaan? Wil je jezelf beter leren kennen? Ontdekken wat nou eigenlijk precies jouw droom is?

Tijdens het STARprogramma maak je je eigen loopbaanplan in de vorm van een prachtig persoonlijk glossy. Elke week krijg je 2 nieuwe online lessen, die je fijn op je eigen moment kunt doen. Als je kiest voor persoonlijke coaching, heb je elke 3 weken een persoonlijk coachgesprek en krijg je meer inzicht en verdieping.  Dankzij het STARprogramma breng je op gestructureerde wijze alle elementen, die voor jouw loopbaan belangrijk zijn, samen tot één verhaal. Dit persoonlijke verhaal krijg je gedrukt in handen in de vorm van jouw persoonlijke glossy. Door het verhaal aandacht te geven én het te delen in je omgeving zal je zien dat je veel in beweging zet. Met de glossy in handen, wordt het FUN om jezelf echt te laten zien!

Het STARprogramma in het kort

Het STARprogramma doorloop je in 3 maanden. Elke 3 weken start je met een nieuwe module en heb je de mogelijkheid voor een persoonlijke coachsessie.

In de eerste module krijg je een antwoord op de vraag: Wie ben ik? Je ontdekt alle ingrediënten, die jou, jou maken. We maken o.a. gebruik van een persoonlijkheidstest, 360° feedback en subliminale beïnvloeding.  (cq; onderbewustzijn)

In de tweede module geef je aandacht aan de vraag: Wat wil ik? Deze opdrachten gaan je helpen om je eigen drijfveren en energiegevers helder te krijgen. Ook krijg je verrassende inzichten over mogelijkheden, waar je misschien zelf niet zo snel aan dacht. Hier maken we gebruik van o.a. loopbaanankers, journaling en boolean search.

In de derde module ga je antwoord krijgen op de vraag: Wat fluistert mijn hart? Je wordt in dit STARprogramma ook op zielsniveau aangeraakt. Met ontspanningsaudio’s tune je in op jouw diepere verlangens. We maken gebruik van vision boarding, meditatie, levensverhaal.

De vierde module is heel praktisch van aard. Hoe zet jij jezelf in de etalage? Met concrete tips van een oud recruiter, ga je gelijk zelf aan de slag. In dit programma krijg je prachtige CV templates, waar jij er 1 uit kunt kiezen. Alles om het jou zo simpel mogelijk te maken, zodat jij je kan focussen op de diepere laag. Uiteraard ga je LinkedIn inzetten en gebruik je de inzichten uit voorgaande modules voor jouw unieke personal brand. O.a. Netwerken, LinkedIn, Pitch, CV & Solliciteren komt aan bod.

Resultaat

Na het STARprogramma heb je:

  • Meer energie & zelfvertrouwen
  • Inzicht in al jouw talenten
  • Een heldere toekomstvisie
  • Een onderscheidend Personal Brand
  • Een duidelijk verhaal naar je omgeving toe (jouw pitch)
  • Je netwerk ingezet
  • Je ‘sollicitatiemateriaal’ zoals CV en LinkedIn op orde
  • Een plan voor jouw toekomst op korte én lange termijn
  • En natuurlijk; Een waanzinnige persoonlijke glossy!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Buro Vonkeling, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.