Buro Heron

Buro Heron

Adres:

Bisschopshoeve 111
4817PS Breda

Beschrijving

Training en ontwikkeling door Buro Heron

Bij Buro Heron zijn we gefascineerd door mensen, training en ontwikkeling en hebben we eigentijdse en creatieve ideeën als het gaat om probleemdefinitie en aanpak. Wij zijn intuïtief, stellen uitdagende vragen en luisteren naar de vraag achter de trainingsvraag. We komen snel tot de kern en begeleiden jouw organisatie van begin tot eind om vanuit een helde…

Lees de volledige beschrijving

Training en ontwikkeling door Buro Heron

Bij Buro Heron zijn we gefascineerd door mensen, training en ontwikkeling en hebben we eigentijdse en creatieve ideeën als het gaat om probleemdefinitie en aanpak. Wij zijn intuïtief, stellen uitdagende vragen en luisteren naar de vraag achter de trainingsvraag. We komen snel tot de kern en begeleiden jouw organisatie van begin tot eind om vanuit een heldere visie het potentieel te ontsluiten en te verbinden met concrete resultaten.

Wij zien dat het in deze tijd – van de enorme druk van veranderingen, toegenomen complexiteit en ontbrekende resources – een uitdaging is om resultaat met menselijkheid te verbinden. Hoe bereid je je voor en hoe sta je sterk als organisatie? Niet alleen door processen en structuren te optimaliseren. Juist ook door training en ontwikkeling. Leiders moeten juist nu leiden, inspireren & verbinden en medewerkers moeten eigenaarschap, pro-activiteit, energie & lef tonen. Dit alles kan alleen ontstaan binnen een vruchtbare context waar leren en ontwikkelen gestimuleerd wordt.

We dragen hier graag met onze expertise aan bij. Met training- en ontwikkelprogramma’s voor leiders, teams en talenten. Uitgevoerd door gepassioneerde facilitators. Leidinggevenden en medewerkers leren zichzelf nog beter kennen en zijn intrinsiek gemotiveerd het beste van zichzelf te geven. Talent en passie voeren weer de boventoon op weg naar duurzaam succes.

Ervaring met Buro Heron?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Buro Heron? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Roel Bonten - Duurzame talent- & organisatieontwikkeling
Roel Bonten
Duurzame talent- & organisatieontwikkeling

Trainers

Roel Bonten - Duurzame talent- & organisatieontwikkeling
Roel Bonten
Duurzame talent- & organisatieontwikkeling

Extra kenmerken