BRUSECO Verkeersregelaars

BRUSECO Verkeersregelaars

Adres:

Bisonspoor 5000
3605 LT Maarssen

Beschrijving

BRUSECO staat voor Persoonlijk Vakbekwaam. Bij BRUSECO gaat het niet om gemiddelden, maar om de hoogste klantwaarderingen. Dat geldt niet alleen voor onze opleidingen trainers, maar ook voor onze kandidaten. Met een opleiding van BRUSECO heeft u meer bagage in uw rugzak zitten dan vereist. Praktijk gericht, professioneel en gericht op een excellent beroepshouding. Geen half werk dus. Hierdoor verd…

Lees de volledige beschrijving

BRUSECO staat voor Persoonlijk Vakbekwaam. Bij BRUSECO gaat het niet om gemiddelden, maar om de hoogste klantwaarderingen. Dat geldt niet alleen voor onze opleidingen trainers, maar ook voor onze kandidaten. Met een opleiding van BRUSECO heeft u meer bagage in uw rugzak zitten dan vereist. Praktijk gericht, professioneel en gericht op een excellent beroepshouding. Geen half werk dus. Hierdoor verdient u de voorkeur bij de opdrachtgevers en werkgevers boven andere kandidaten en maakt u het verschil. Daar kunt u van op aan bij BRUSECO. Sinds 2001 is BRUSECO opleider voor vakbekwame en professionele directiechauffeurs, chauffeurs optische & Geluidssignalen en CrisisCtrl. Schrijf u nu in en ervaar de toegevoegde waarde van onze opleiding Landelijk Erkend Verkeersregelaar. 

Met BRUSECO sluit u zich tegelijkertijd aan bij een hoogwaardig netwerk van landelijk erkende Verkeersregelaars.

Ervaring met BRUSECO Verkeersregelaars?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij BRUSECO Verkeersregelaars? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken