Berenschot Academy

Adres:

Europalaan 40
3526 KS Utrecht

Beschrijving

Onze ervaring, uw ontwikkeling

Bent u als professional, bestuurder of manager op zoek naar mogelijkheden om uw individuele vaardigheden verder te ontwikkelen? Dan bent u bij de Berenschot Academy aan het goede adres. Een breed scala aan trainingen, leergangen en masterclasses helpt u om daadwerkelijk een sprong te maken in uw ontwikkeling. Sleutelwoorden zijn: pragmatisch, innovatief en mensgeric…

Lees de volledige beschrijving

Onze ervaring, uw ontwikkeling

Bent u als professional, bestuurder of manager op zoek naar mogelijkheden om uw individuele vaardigheden verder te ontwikkelen? Dan bent u bij de Berenschot Academy aan het goede adres. Een breed scala aan trainingen, leergangen en masterclasses helpt u om daadwerkelijk een sprong te maken in uw ontwikkeling. Sleutelwoorden zijn: pragmatisch, innovatief en mensgericht.

Uw ontwikkeling is goud waard

Een keuze voor Berenschot Academy is een keuze voor gegarandeerde kwaliteit. Want alleen trainingen die zich al in de praktijk bewezen hebben, krijgen een plek in onze Academy. Uw docenten zijn zeer ervaren adviseurs, die beschikken over inhoudelijke kennis van de laatste ontwikkelingen en tevens jarenlange ervaring hebben met de praktijk in úw sector. Daarnaast zorgt de mix van hoogopgeleide deelnemers uit grote en kleine organisaties voor nog meer uitwisseling van kennis en ervaring, en een breder leerresultaat.

Tot slot zult u ondervinden dat de opleidingen van de Berenschot Academy een tikje onconventioneel zijn, met veel ruimte voor plezier. Aarzel dus niet langer en ontwikkel uw vaardigheden met onze ervaring, expertise en kennis. Uw ontwikkeling is goud waard!

Ervaring met Berenschot Academy?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Berenschot Academy? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten (45)

Extra kenmerken