Alfa+ Bewust Leider Zijn

Adres:

't Zand 11

7126BE Bredevoort

Beschrijving

Wij leiden mensen op die geinteresseerd zijn in het gedrag van mens en dier. Alfa+ Bewust Leider Zijn is een bedrijf dat is gespecialiseerd in Opleiden, Trainen en Adviseren op het gebied van honden en hondengedrag. De opleiding is bedoeld voor mensen die zich willen bekwamen in het gedrag van honden en klanten die problemen hebben met hun hond(en) willen adviseren in het oplossen van die probleme…

Lees de volledige beschrijving

Wij leiden mensen op die geinteresseerd zijn in het gedrag van mens en dier. Alfa+ Bewust Leider Zijn is een bedrijf dat is gespecialiseerd in Opleiden, Trainen en Adviseren op het gebied van honden en hondengedrag. De opleiding is bedoeld voor mensen die zich willen bekwamen in het gedrag van honden en klanten die problemen hebben met hun hond(en) willen adviseren in het oplossen van die problemen. Naast de theoretische en praktische kennis die nodig is over het gedrag wordt ook aandacht besteed aan de methodieken die nodig zijn om zulke adviesen op een effectieve manier over te brengen aan de klant. Belangrijk onderdeel van de opleiding is ook het praktisch vaardig worden in de omgang en hantering van honden en het overbrengen van die vaardigheid op de klant. De cursisten krijgen verschillende trainingsmethodes voorgeschoteld om problemen op te kunnen lossen. 

Ervaring met Alfa+ Bewust Leider Zijn?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Alfa+ Bewust Leider Zijn? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten (1)

Extra kenmerken