Excel PowerPivot Gevorderde training (Incompany)

Type product
Tijdsduur
Logo van Westhaghe Training & Advies
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Westhaghe Training & Advies heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 599 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Zoekt u een incompany training waarbij medewerkers gevorderde Pivots in Excel leren. Tijdens deze 1 daagse training leert u hands-on werken in PowerPivot.

Incompany PowerPivot Gevorderde training

In deze training Excel PowerPivot herhalen we in sneltreinvaart de stof van Excel Power Pivot Basis (Level 1). Je bent al enthousiast over Power Pivot en je wilt nog meer weten over DAX formules en de overige mogelijkheden die Power Pivot te bieden heeft. Niet alle DAX functies kunnen behandeld worden omdat het er simpelweg veel te veel zijn net als in Excel. Maar na afloop van de training heeft u een overzicht van de verschillende functie categorieën zodat u zelf verder kunt puzzelen en ontdekken…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft PowerPivot, Excel voor gevorderden / expert, Business intelligence, Excel en Skype.

Zoekt u een incompany training waarbij medewerkers gevorderde Pivots in Excel leren. Tijdens deze 1 daagse training leert u hands-on werken in PowerPivot.

Incompany PowerPivot Gevorderde training

In deze training Excel PowerPivot herhalen we in sneltreinvaart de stof van Excel Power Pivot Basis (Level 1). Je bent al enthousiast over Power Pivot en je wilt nog meer weten over DAX formules en de overige mogelijkheden die Power Pivot te bieden heeft. Niet alle DAX functies kunnen behandeld worden omdat het er simpelweg veel te veel zijn net als in Excel. Maar na afloop van de training heeft u een overzicht van de verschillende functie categorieën zodat u zelf verder kunt puzzelen en ontdekken.

Voor deze gevorderde training is ons standaard trainingsprogramma opgesteld door Excel docenten die veelal 20 jaar of meer ervaring hebben in het lesgeven. 

Programma

 • Datum- en tijdfuncties
 • Filterfuncties
 • Informatiefuncties
 • Logische functies
 • Filterfuncties
 • Wiskundige en trigonometrische functies
 • Statistische functies
 • Tekstfuncties
 • Format, getal opmaak
 • Functies voor tijdintelligentie.
 • Converteren naar Kubus functies

Voor een gedetailereerde versie van de inhoud, bekijk de PDF.

Doelgroep

Deze Excel PowerPivot Gevorderde training is geschikt voor iedereen die rapporteert aan de
hand van externe gegevens in Excel.

Voorkennis

Om deel te nemen aan deze training dient de cursist over een goede kennis van Microsoft Excel te
beschikken en dient u de onderwerpen uit de training Power Pivot Basis te beheersen.

Laptops huren

Onze Excel PowerPivot Gevorderde training is hands-on, dat houdt in dat de deelnemer tijdens de training live in de Excel applicatie bezig is. Het is dan ook noodzakelijk dat elke cursist toegang heeft tot een computer of laptop. Mocht dit niet mogelijk zijn, is het mogelijk om bij ons een mobiel leslokaal te huren.

Maatwerk

Kiest u voor een incompany PowerPivot training, dan is het mogeiljk om het cursusprogramma geheel naar eigen wens in te richten. In de kosteloze telefonische intake met onze docent kunt u aangeven welke leerdoelen u wilt terug laten komen tijdens de training. Daarnaast is het mogelijk om gedurende de training te werken met belangrijke documenten die u dagelijks gebruikt. 

Ervaringen

Onze Excel trainingen zijn beoordeeld met een 8,5 op Springest! 

Westhaghe Training & Advies biedt naast deze bovenstaande training andere Microsoft Office, ITIL, PRINCE2, SCRUM, Projectmanagement, Microsoft, Cisco, VMWare trainingen aan. 

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.