Start je WordPress webbouwbedrijf in 10 weken

Tijdsduur

Start je WordPress webbouwbedrijf in 10 weken

Weblish
Logo van Weblish
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Weblish heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 57 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze training

Weblish biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

Uniek in Nederland!
Deze opleiding vind je nergens anders in Nederland. Je zal nu wel denken, uh… Wat gaan we dan doen? Nou, je leert in 10 weken je eigen WordPress webbouwbedrijf neer te zetten! Hoe gaaf is dat? Tijdens deze opleiding (10 dagdelen van 3 uur) ga je de eerste sessie gelijk al aan het werk en zet je jouw eerste website neer.

Snelheid en variatie
Naarmate we verdergaan in de opleiding, passen we het tempo en moeilijkheidsgraad steeds verder aan. Zo blijft het uitdagend, én kan je na 10 weken niet alleen een site bouwen, maar kan je dat ook nog eens in snel tempo doen. Na elke sessie krijg je een huiswerkopdracht die de week erna klaar moet zijn. Geen opdracht is hetzelfde, en he…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: WordPress, Schrijven voor het web, Content management (CMS), SEO en Weblogs / Bloggen.

Uniek in Nederland!
Deze opleiding vind je nergens anders in Nederland. Je zal nu wel denken, uh… Wat gaan we dan doen? Nou, je leert in 10 weken je eigen WordPress webbouwbedrijf neer te zetten! Hoe gaaf is dat? Tijdens deze opleiding (10 dagdelen van 3 uur) ga je de eerste sessie gelijk al aan het werk en zet je jouw eerste website neer.

Snelheid en variatie
Naarmate we verdergaan in de opleiding, passen we het tempo en moeilijkheidsgraad steeds verder aan. Zo blijft het uitdagend, én kan je na 10 weken niet alleen een site bouwen, maar kan je dat ook nog eens in snel tempo doen. Na elke sessie krijg je een huiswerkopdracht die de week erna klaar moet zijn. Geen opdracht is hetzelfde, en het is echt te vergelijken met hoe je het zelf binnen een WordPress webbouwbedrijf ook tegen komt.

Geen gedoe, maar lekker praktisch aan de slag met jouw onderneming én marketing
Je krijgt daarnaast ook nog eens inzicht in je bedrijfs- en verdienmodel en ontdekt op welke doelgroepen jij het beste kunt richten. We maken samen een concreet actieplan voor jouw marketingactiviteiten: oftewel, wat ga je wanneer doen en waarom? Hierdoor heeft jouw onderneming meer kans van slagen!

Leer de producten van Google inzetten voor je klanten
Tijdens een sessie met onze Google-Guru Berry van Es krijg je inzicht in hoe zoekmachine-optimalisatie, Google Adwords, Google MijnBedrijf en Google Analytics werken én hoe jij dit voor jouw onderneming kunt gaan inzetten. Laat maar komen die nieuwe klanten! 

Betaalde opdracht voor echte klant
Nog leuker… Tijdens deze opleiding maak je je eindopdracht voor een echte opdrachtgever. Je gaat al snel aan het werk om een opdrachtgever (of meerdere) te zoeken voor deze opdracht. Er worden natuurlijk wel bepaalde eisen aan deze eindopdracht gesteld, deze hebben wij voor je vastgelegd. Daarnaast helpen wij je met het zoeken naar betaalde opdrachten door coaching en acquisitieadviezen.

Een website bouwen is meer dan alleen programmeren!
Het neerzetten van een gebruiksvriendelijke en klantentrekkende website is een uitdaging waar veel bij komt kijken. En zoals bij alles, begint ook dit met het uitwerken van een goed idee. Hier zullen we tijdens deze opleiding dan ook veel aandacht aan besteden. Zo leer je o.a. hoe je jouw doelgroep, functie en creativiteit kunt verwerken in een goede website.

Wat leer je nou eigenlijk tijdens deze opleiding?

 • Internetmarketing
 • Afspraken maken met opdrachtgevers
 • Installatie en configuratie WordPress
 • Ontwikkeling en ontwerp van de sitestructuur
 • Onderhouden van de website (plugin en thema updates, backups)
 • Realisatie van de navigatiestructuur
 • Aanpassen van WordPress thema’s
 • Installeren van een webwinkel
 • Installeren van een online boekingssysteem
 • Inrichten hostingomgeving voor klanten
 • Klantenwensen snel te vertalen naar een klantentrekkende website
 • Praktische zoekmachineoptimalisatie
 • Websites migreren van testomgeving naar hosting van klant
 • Basis html en CSS
 • Zoekmachineoptimalisatie
 • Werken met FTP, phpmyadmin.

Voor wie is dit geschikt?
Maak je niet druk, je hoeft voor deze opleiding geen ruime ervaring met webbouw/webdesign te hebben, al werkt kennis van WordPress, html/css enorm in je voordeel. We gaan er vanuit dat je wel enige ervaring hebt met het beheren van een website en dat je beschikt over basis computerkennis. Daarnaast is het handig dat je vertrouwd bent met Windows en weet hoe je bestanden en mappen beheert op je computer.

Pas op: intensieve training!
Voel je je gemotiveerd door deze waarschuwing? ;-) Deze opleiding is namelijk behoorlijk intensief en vraagt naast de wekelijkse instructieochtend of -middag veel tijd. Je moet namelijk huiswerk doen zoals wekelijks een nieuwe website opleveren. De huiswerkbelasting is ongeveer 8 uur per week. Daarnaast moet je actief contact leggen met potentiële opdrachtgevers. Kan jij het aan? Schrijf je dan snel in! 

Waar is de cursus?
Weblish
De Stadstuin Jin Jersey
Vrieslantlaan 6 (Unit 23)
3526 AA Utrecht
Tel: 030 – 227 0595
Let op: ingang van Weblish is aan de Nieuw Amsterdamlaan.
Parkeren kan gratis in de omgeving.

Het is ook mogelijk om in meerdere termijnen te betalen. Mail me voor meer informatie via info@weblish.nl.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
 • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: WordPress.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.