Via Vinci Academy

Adres:

Paardeweide 5
4824EH Breda

Beschrijving

Via Vinci Academy is een middelgroot opleidingsinstituut voor professionals in de onderwijssector. Het hoofdkantoor staat in Breda, de opleidingsplaatsen zijn door heel Nederland: op onze eigen locaties en die van onze kennispartners (Almere, Breda, Den Haag, Ede, Hellevoetsluis, Hoofddorp, Middelburg, Leeuwarden, Zwolle), in conferentieoorden en bij opdrachtgevers 'in huis'. Kijk voor alle adresg…

Lees de volledige beschrijving

Via Vinci Academy is een middelgroot opleidingsinstituut voor professionals in de onderwijssector. Het hoofdkantoor staat in Breda, de opleidingsplaatsen zijn door heel Nederland: op onze eigen locaties en die van onze kennispartners (Almere, Breda, Den Haag, Ede, Hellevoetsluis, Hoofddorp, Middelburg, Leeuwarden, Zwolle), in conferentieoorden en bij opdrachtgevers 'in huis'. Kijk voor alle adresgegevens.

Via Vinci Academy heeft een aantal zeer moderne nieuwe opleidingen ontwikkeld en zorgt ervoor dat deze worden gecertificeerd en geaccrediteerd. Wij zetten ook opleidingen in die door onze kennispartners zijn ontwikkeld en geaccrediteerd; de rol van Via Vinci Academy is in dat geval: maatwerk afstemming met de situatie van studenten en opdrachtgevers, werkplekbegeleiding en persoonlijke begeleiding; we noemen dat de schil van 'Creation Based Learning'. 

Via Vinci Academy werkt op jaarbasis met zo'n 50 trainers, docenten en begeleiders, naast de docenten die worden ingezet door onze kennispartners.

Kijk voor meer informatie op onze website!

Ervaring met Via Vinci Academy?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Via Vinci Academy? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken