HBO Workshop - Managen van Klachten, Emoties en Agressie (met coaching)

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Van Soest-Koedam
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Van Soest-Koedam heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

10
Gemiddeld cijfer voor HBO Workshop - Managen van Klachten, Emoties en Agressie (met coaching)
Gebaseerd op 2 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Pali Shah
10
HBO Workshop - Managen van Klachten, Emoties en Agressie (met coaching)

"Een hele prettige workshop, veel geleerd; zeer nuttig. De trainer nam de tijd om alle vragen te beantwoorden en gaf veel handige tips. Ook veel bruikbaar materiaal gekregen voor de toekomst (ook met betrekking tot andere issues waar ik tegenaan liep. " - 24-09-2019 12:27

"Een hele prettige workshop, veel geleerd; zeer nuttig. De trainer nam de tijd om alle vragen te beantwoorden en gaf veel handige tips. Ook v… alles lezen - 24-09-2019 12:27

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring, Pali! We hopen in de toekomst nog iets voor je te kunnen betekenen.

- 24-09-2019 12:27

Startdata en plaatsen

placeAlkmaar
13 sep. 2021 tot 20 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 13 september 2021, 19:00-22:00, Alkmaar, Maandagavond Les 1
event 20 september 2021, 19:00-22:00, Alkmaar, Maandagavond Les 2
placeArnhem
13 sep. 2021 tot 20 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 13 september 2021, 19:00-22:00, Arnhem, Maandagavond Les 1
event 20 september 2021, 19:00-22:00, Arnhem, Maandagavond Les 2
placeBreda
13 sep. 2021 tot 20 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 13 september 2021, 19:00-22:00, Breda, Maandagavond Les 1
event 20 september 2021, 19:00-22:00, Breda, Maandagavond Les 2
placeDen Haag
13 sep. 2021 tot 20 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 13 september 2021, 19:00-22:00, Den Haag, Maandagavond Les 1
event 20 september 2021, 19:00-22:00, Den Haag, Maandagavond Les 2
placeEnschede
13 sep. 2021 tot 20 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 13 september 2021, 19:00-22:00, Enschede, Maandagavond Les 1
event 20 september 2021, 19:00-22:00, Enschede, Maandagavond Les 2
placeGroningen
13 sep. 2021 tot 20 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 13 september 2021, 19:00-22:00, Groningen, Maandagavond Les 1
event 20 september 2021, 19:00-22:00, Groningen, Maandagavond Les 2
placeLeeuwarden
13 sep. 2021 tot 20 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 13 september 2021, 19:00-22:00, Leeuwarden, Maandagavond Les 1
event 20 september 2021, 19:00-22:00, Leeuwarden, Maandagavond Les 2
placeMaastricht
13 sep. 2021 tot 20 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 13 september 2021, 19:00-22:00, Maastricht, Maandagavond Les 1
event 20 september 2021, 19:00-22:00, Maastricht, Maandagavond Les 2
placeVenlo
13 sep. 2021 tot 20 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 13 september 2021, 19:00-22:00, Venlo, Maandagavond Les 1
event 20 september 2021, 19:00-22:00, Venlo, Maandagavond Les 2
placeAmsterdam
14 sep. 2021 tot 30 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 14 september 2021, 19:00-22:00, Amsterdam, Dinsdagavond Les 1
event 21 september 2021, 19:00-22:00, Amsterdam, Dinsdagavond Les 2
placeEindhoven
14 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 14 september 2021, 10:00-16:00, Eindhoven, Dinsdag Les 1
placeEindhoven
14 sep. 2021 tot 30 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 14 september 2021, 19:00-22:00, Eindhoven, Dinsdagavond Les 1
event 21 september 2021, 19:00-22:00, Eindhoven, Dinsdagavond Les 2
placeRotterdam
14 sep. 2021 tot 30 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 14 september 2021, 19:00-22:00, Rotterdam, Dinsdagavond Les 1
event 21 september 2021, 19:00-22:00, Rotterdam, Dinsdagavond Les 2
placeUtrecht
14 sep. 2021 tot 30 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 14 september 2021, 19:00-22:00, Utrecht, Dinsdagavond Les 1
event 21 september 2021, 19:00-22:00, Utrecht, Dinsdagavond Les 2
placeUtrecht
14 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 14 september 2021, 10:00-16:00, Utrecht, Dinsdag Les 1
placeZwolle
14 sep. 2021 tot 30 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 14 september 2021, 19:00-22:00, Zwolle, Dinsdagavond Les 1
event 21 september 2021, 19:00-22:00, Zwolle, Dinsdagavond Les 2
placeZwolle
14 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 14 september 2021, 10:00-16:00, Zwolle, Dinsdag Les 1
placeAlkmaar
15 sep. 2021 tot 22 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 15 september 2021, 19:00-22:00, Alkmaar, Woensdagavond Les 1
event 22 september 2021, 19:00-22:00, Alkmaar, Woensdagavond Les 2
placeAlkmaar
15 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 15 september 2021, 10:00-16:00, Alkmaar, Woensdag Les 1
placeArnhem
15 sep. 2021 tot 22 sep. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 15 september 2021, 19:00-22:00, Arnhem, Woensdagavond Les 1
event 22 september 2021, 19:00-22:00, Arnhem, Woensdagavond Les 2

Beschrijving

NU leren op afstand!

Het coronavirus heeft een grote impact op onze samenleving. Als opleidingsinstituut nemen ook wij onze verantwoordelijkheid en zullen in ieder geval voorlopig geen klassikale lessen meer aanbieden. Hierin volgen wij het advies van de overheid.

Om je toch verder te kunnen ontwikkelen, bieden wij onze opleidingen nu ook in andere lesvormen aan, te weten:

  • op afstand,
  • via Skype, Facetime etc met een docent (eventueel privé-les). Door individueel te leren behandel je de lesstof sneller en zal de klassikale lesduur gehalveerd worden.

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en zullen bijschakelen indien nodig.

Alle workshops worden op een praktijkgerichte manier verzorgd. Tijdens de eendaagse workshop wordt gestart met een korte uitleg over de theorie. Deze theorie dient als fundering onder de verdere workshop. Vervolgens wordt de theorie toegepast in verschillende praktijksituaties. U zult tijdens deze workshop zelf actief bezig zijn met het onderwerp. Er is volop ruimte om ook eigen werksituaties in te brengen tijdens de workshop. Na afloop van deze workshop bent u in staat om op een effectieve manier de basiselementen van managen van klachten, emoties en agressie toe te passen.

Deze HBO Workshop is specifiek gericht op de medewerker of leidinggevende met enige ervaring. Het instapniveau ligt ho…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

NU leren op afstand!

Het coronavirus heeft een grote impact op onze samenleving. Als opleidingsinstituut nemen ook wij onze verantwoordelijkheid en zullen in ieder geval voorlopig geen klassikale lessen meer aanbieden. Hierin volgen wij het advies van de overheid.

Om je toch verder te kunnen ontwikkelen, bieden wij onze opleidingen nu ook in andere lesvormen aan, te weten:

  • op afstand,
  • via Skype, Facetime etc met een docent (eventueel privé-les). Door individueel te leren behandel je de lesstof sneller en zal de klassikale lesduur gehalveerd worden.

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en zullen bijschakelen indien nodig.

Alle workshops worden op een praktijkgerichte manier verzorgd. Tijdens de eendaagse workshop wordt gestart met een korte uitleg over de theorie. Deze theorie dient als fundering onder de verdere workshop. Vervolgens wordt de theorie toegepast in verschillende praktijksituaties. U zult tijdens deze workshop zelf actief bezig zijn met het onderwerp. Er is volop ruimte om ook eigen werksituaties in te brengen tijdens de workshop. Na afloop van deze workshop bent u in staat om op een effectieve manier de basiselementen van managen van klachten, emoties en agressie toe te passen.

Deze HBO Workshop is specifiek gericht op de medewerker of leidinggevende met enige ervaring. Het instapniveau ligt hoger ten opzicht van een MBO-variant. Er wordt tijdens deze workshop vanuit gegaan dat u over de basiskennis en -vaardigheden beschikt.

Doelgroep

Deze workshop is ontwikkeld voor iedereen die de basiselementen van managen van klachten, emoties en agressie willen beheersen.

Programma

  • Managen ontevreden klanten
  • Managen van klachtbehandeling
  • Feiten en emoties scheiden
  • Effectief omgaan met agressie

Certificaat

De HBO Workshop - Managen van Klachten, Emoties en Agressie biedt u de mogelijkheid om het certificaat te behalen:

  • HBO Workshop - Managen van Klachten, Emoties en Agressie
10
Gemiddeld cijfer voor HBO Workshop - Managen van Klachten, Emoties en Agressie (met coaching)
Gebaseerd op 2 ervaringen
starstarstarstarstar
Pali Shah
10
HBO Workshop - Managen van Klachten, Emoties en Agressie (met coaching)

"Een hele prettige workshop, veel geleerd; zeer nuttig. De trainer nam de tijd om alle vragen te beantwoorden en gaf veel handige tips. Ook veel bruikbaar materiaal gekregen voor de toekomst (ook met betrekking tot andere issues waar ik tegenaan liep. " - 24-09-2019 12:27

"Een hele prettige workshop, veel geleerd; zeer nuttig. De trainer nam de tijd om alle vragen te beantwoorden en gaf veel handige tips. Ook v… alles lezen - 24-09-2019 12:27

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring, Pali! We hopen in de toekomst nog iets voor je te kunnen betekenen.

- 24-09-2019 12:27
layla zouhair
starstarstarstarstar
layla zouhair
A strong, positive self-image is the best possible preparation for success.
10
HBO Workshop - Managen van Klachten, Emoties en Agressie (met coaching)

"Fijne begeleiding. Heb weer nieuwe dingen geleerd die ik zeker in de toekomst kan gebruiken. Ellen was zeer interactief en betrok je goed bij de casus. Verschillende modellen doorgenomen waarbij ik nieuwe inzichten heb gekregen in hoe bepaalde situaties kunnen escaleren. " - 27-12-2018 09:15

"Fijne begeleiding. Heb weer nieuwe dingen geleerd die ik zeker in de toekomst kan gebruiken. Ellen was zeer interactief en betrok je goed bi… alles lezen - 27-12-2018 09:15

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.