Hydraulisch inregelen (klimaattechniek)(blended)

Tijdsduur

Hydraulisch inregelen (klimaattechniek)(blended)

Vakwijs Opleidingen
Logo van Vakwijs Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,5 Vakwijs Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 6,5 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Vakwijs Opleidingen biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam

Beschrijving

Vakwijs KTHR-B: Klimaattechniek ‘Hydraulisch regelen’

De cursist maakt kennis met de theoretische begrippen en -handelingen binnen het vak klimaattechniek, op het gebied van hydraulisch regelen. Het zwaartepunt van deze training is de praktijk. De cursist gaat aan de slag met operationele klimaatinstallaties en praktijkopdrachten, welke afgestemd zullen worden op het niveau van de cursist. De praktijkopdrachten zijn gebaseerd op voorbeelden en werkopdrachten uit de praktijk. Compleet met tekeningen, schema’s, documentatie en gereedschappen, zoals de monteur dat in het werk tegenkomt. Na het volgen van de cursus ‘Hydraulisch regelen’ is de cursist in staat om zelfstandig een storing aan te ne…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vakwijs KTHR-B: Klimaattechniek ‘Hydraulisch regelen’

De cursist maakt kennis met de theoretische begrippen en -handelingen binnen het vak klimaattechniek, op het gebied van hydraulisch regelen. Het zwaartepunt van deze training is de praktijk. De cursist gaat aan de slag met operationele klimaatinstallaties en praktijkopdrachten, welke afgestemd zullen worden op het niveau van de cursist. De praktijkopdrachten zijn gebaseerd op voorbeelden en werkopdrachten uit de praktijk. Compleet met tekeningen, schema’s, documentatie en gereedschappen, zoals de monteur dat in het werk tegenkomt. Na het volgen van de cursus ‘Hydraulisch regelen’ is de cursist in staat om zelfstandig een storing aan te nemen, te analyseren en een onderbouwde conclusie te trekken.

Voor wie

De praktijktraining Hydraulisch regelen is bestemd voor medewerkers van installatietechnische bedrijven die een opfriscursus of verdieping op het gebied van hydraulisch regelen kunnen gebruiken.

Cursus opzet

Methodiek Vakwijs: Vakwijs heeft deze cursus opgezet middels een efficiënte vorm van Blended Learning. De cursist zal middels e-learning starten met de theorie, daarna volgen testen over deze theorie, het klassikaal behandelen van de lesstof en het uitvoeren van individuele praktijkopdrachten.

Inhoud Cursus

Deze praktische cursus is opgebouwd uit drie theoretische invalshoeken. Hierbij komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod, met daarbij de koppeling naar de praktijk middels specifieke werkopdrachten:

  • Hydraulisch regelen
  • Regelende appendages (regelkleppen, inregelafsluiters, etc.)
  • Warmtapwaterbereiding (pompen, drukverhogers, etc.)

Na het volgen van deze cursus is de cursist in staat om een storing aan te nemen, metingen te verrichten en de gegevens te interpreteren. De cursist weet waar de diverse meetinstrumenten toe dienen en hoe deze gebruikt moeten worden. De cursist weet de gegevens juist en onderbouwd weer te geven in een werkbon.

Aandachtspunten

  • Kennis van de werking van klimaatsystemen is een pre.
  • Na het afronden van dit traject krijgt de cursist een certificaat waarin de behandelde lesstof wordt vermeld.
Cursus code: KTHR-B

Vakwijs biedt als technisch praktijktrainingscentrum diverse trainingen en opleidingen aan particulieren, bedrijven en instellingen. Waar veel aanbieders werken vanuit een theoretisch oogpunt heeft Vakwijs een praktische benadering. Bedrijven en cursusten zien hierdoor direct rendement in de vorm van verhoogde productiviteit op de werkplek.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Vakwijs Opleidingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.