Brand Management (Kennissessie)

Tijdsduur

Brand Management (Kennissessie)

Utrecht Business School
Logo van Utrecht Business School
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 Utrecht Business School heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 68 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Utrecht Business School biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

De kennissessie Brand Management omvat 1 dagdeel en duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur. Deelname is kosteloos. U volgt de kennissessie met 10-15 deelnemers op locatie in Utrecht. Er wordt afgeslote…

Brand innovation is erg belangrijk voor het voortbestaan van producten, merken (en organisaties). Wanneer er niet wordt vernieuwd, zal de klant immers langzaam zijn/haar interesse in het merk verliezen met alle nadelige gevolgen van dien. Vernieuwen dient echter niet alleen op productniveau plaats te vinden, maar ook op merkniveau. Sterker nog: onderzoek heeft uitgewezen dat bedrijven die het merk centraal stellen bij de productontwikkeling, het beduidend beter doen dan bedrijven die geen ‘merkkom…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Brand Management, NIMA Marketing-B, Marketing management, NIMA Marketing-C en Marketingstrategie.

De kennissessie Brand Management omvat 1 dagdeel en duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur. Deelname is kosteloos. U volgt de kennissessie met 10-15 deelnemers op locatie in Utrecht. Er wordt afgeslote…

Brand innovation is erg belangrijk voor het voortbestaan van producten, merken (en organisaties). Wanneer er niet wordt vernieuwd, zal de klant immers langzaam zijn/haar interesse in het merk verliezen met alle nadelige gevolgen van dien. Vernieuwen dient echter niet alleen op productniveau plaats te vinden, maar ook op merkniveau. Sterker nog: onderzoek heeft uitgewezen dat bedrijven die het merk centraal stellen bij de productontwikkeling, het beduidend beter doen dan bedrijven die geen ‘merkkompas’ hanteren Deze kennissessie helpt u hiermee verder op weg.
Overzicht kosteloze kennissessie Brand Management

* Locatie: Utrecht, Hotel Carlton President
* Deelname: Gratis
* Wanneer: Vrijdag (datum volgt), Tijd: 13.30 uur tot 16.30 uur
* Docent: Michiel Maandag, Kerndocent Brand Management
Bekijk vorige editie online
Bent u verhinderd op de datum van deze kennissessie of wilt u alvast een inkijkje hebben in wat u kunt verwachten? Bekijk dan de video van de vorige editie. Klik hier en ontvang de opnames van de vorige editie direct in uw inbox

[8] “Een interessante sessie die het mogelijk maakt om de theorie direct toe te passen in de praktijk in je eigen bedrijf. Inspirerende docenten met veel praktijkervaring weten te motiveren. Ook waardevol om contacten en ervaringen met mede deelnemers uit te wisselen. “

[8] “Locatie was prima. Docenten waren inspirerend en kwamen veelal uit de praktijk wat leuke discussies opleverde. Inhoudelijk veel boeiende stof. Kortom: Aanrader!

[8,5] “Leuke en leerzame middag. Met name de delen w…

Eerstvolgende startdatum volgt spoedig. Neem contact op voor meer informatie.

* 13.30 uur – 14.00 uur. Inloop en welkomstwoord door de kerndocent
* 14.00 uur – 15.00 uur. Kennissessie Brand Management – Michiel Maandag
* 15.00 uur – 16.00 uur. Feedbacksessie (Q&A) introcursus Brand Management
* 16.00 uur – 16.30 uur. Netwerkborrel / einde van de kennissessie

Tijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over merkstrategie, brand development en brand driven innovatie. De sessie wordt door Michiel Maandag (Monday Brand Advisory) verzorgd. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan uw brandingbeleid. U weet bijvoorbeeld beter hoe u tot een merkgedreven innovatiestrategie kunt komen en weet ook hoe u in logische stappen tot een goede executie kunt komen. Tot slot bent u op de hoogte van de laatste…

Deze sessie is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van merkstrategie, business development, branding- en marketingstrategie. Voor deze sessie is een bepaald werk- en denkniveau gewenst. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. * Indien u ook aan de Q&A-sessie wilt meedoen, kunt u hier de bijbehorende introductiecursus bekijken.

UBS / Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze  studenten op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit doen we op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, strategie, hrm en management & leadership. We ondersteunen studenten gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie en geven middels educatie en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.