Masterclass: Blijf digitale transformatie de baas

Startdatum en plaats
Logo van University of Groningen Business School
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 University of Groningen Business School heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 13 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Beetsterzwaag
18 jun. 2020

Beschrijving

Digitale dienstverlening is ook voor non-profit en overheidsorganisaties de norm aan het worden. Krijg in 1 dag meer inzicht in hoe u de digitale transformatie van uw eigen organisatie kunt vormgeven.

Bestuurders en managers: leer van wetenschappers én digitale pioniers
* Datum : donderdag 18 juni 2020* Locatie : Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag* Prijs: € 1.250 (inclusief diner, materialen etc.)Voor gebruikers zijn de voordelen van digitale dienstverlening evident: online klantenservices en digitale loketten bieden gemak, snelheid en dienstverlening op maat. Maar ook voor de dienstverlener zelf betekent online serviceverlening nieuwe kansen. Het maakt effectievere en efficiëntere manieren …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Digitale dienstverlening is ook voor non-profit en overheidsorganisaties de norm aan het worden. Krijg in 1 dag meer inzicht in hoe u de digitale transformatie van uw eigen organisatie kunt vormgeven.

Bestuurders en managers: leer van wetenschappers én digitale pioniers
* Datum : donderdag 18 juni 2020* Locatie : Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag* Prijs: € 1.250 (inclusief diner, materialen etc.)Voor gebruikers zijn de voordelen van digitale dienstverlening evident: online klantenservices en digitale loketten bieden gemak, snelheid en dienstverlening op maat. Maar ook voor de dienstverlener zelf betekent online serviceverlening nieuwe kansen. Het maakt effectievere en efficiëntere manieren van werken mogelijk, mits het goed wordt uitgevoerd.

Bij tech bedrijven en jonge start-ups zit deze manier van werken in het DNA, maar weet u wat uw organisatie nodig heeft om succesvol digitaal te kunnen transformeren? Digitalisering is veel meer dan een operationeel proces en vraagt om een strategische aanpak. Hoe zorgt uw organisatie voor kennisopbouw als het gaat om digitale ontwikkelingen? Hoe speelt u in op nieuwe kansen en hoe vermijdt u risico’s? Hoe blijft de klant centraal staan, terwijl interne processen en de bedrijfscultuur moeten veranderen?

Tijdens de Masterclass 'Blijf digitale transformatie de baas' van het Groningen Digital Business Centre (GDBC), in samenwerking met

De masterclass geeft u inzicht in:
1. Technologische ontwikkelingen
2. Digitalisering onder burgers en ondernemers
3. Digitale transformatie als strategisch vraagstuk
4. Het managen van digitale transformatie
*---1. Technologische ontwikkelingen
Verken de technologische ontwikkelingen die een belangrijk onderdeel uitmaken van de digitalisering. Van welke digitale technologieën kan uw organisatie gebruikmaken?

2. Digitalisering onder burgers en ondernemers
Waar liggen de behoeften van burgers en ondernemers in een digitaliserende samenleving? Ontdek hoe de dienstverlening van overheden hier optimaal op in kan spelen.

3. Digitale transformatie als strategisch vraagstuk
Digitalisering is niet simpelweg een operationele zaak, maar vraagt om een strategische visie. Krijg meer zicht op het strategisch potentieel van digitalisering voor uw organisatie.

4. Het managen van digitale transformatie
Bij digitale transformatie gaat het niet alleen om technologie. Ook het veranderen van interne processen en bedrijfscultuur (zoals Agile werken) is van cruciaal belang.

Download uw inschrijvingsformulier van de website: https://www.rug.nl/feb-for-business/business-school/executive-programmas/digitale-transformatie/inschrijfformulier_masterclass_blijf-digitale-transformatie-de-baas.pdf

Tijdens de Masterclass: Blijf digitale transformatie de baas, leert u van experts uit de wetenschap, overheid en het bedrijfsleven: Prof. dr. Peter Verhoef (RUG), Prof. dr. Jenny van Doorn (RUG), Dr. Alexander Schult (ONDEWO), Prof. dr. Jana Oehmichen (RUG), Dr. Thijs Broekhuizen (RUG), Benjamin Derksen (Frank.nl) en Erik Rutkens (Qbit).
*--* Dagvoorzitter is prof. dr. Peter Verhoef, hoogleraar marketing, oprichter en voormalig directeur van GDBC en decaan van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

* Prof. dr. Jenny van Doorn is hoogleraar marketing. Haar onderzoek richt zich op het gebruik van nieuwe technologieën in dienstverlening, zoals op het gebied van klantbetrokkenheid, klantgedrag, robotica en duurzaamheid.

* Dr. Alexander Schult is mede-oprichter van de high-tech startup ONDEWO, gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie. Daarnaast heeft hij jarenlang les gegeven over digitale transformaties bij de Georg-August-Universität Göttingen in Duitsland.

* Prof. dr. Jana Oehmichen is hoogleraar organisatie- en managementstudies bij de Rijksuniversiteit Groningen.

* Dr. Thijs Broekhuizen is universitair hoofddocent bij de Rijksuniversiteit Groningen en gespecialiseerd in innovatie en digital business.

* Benjamin Derksen is CCO van het Groningse bedrijf Frank. Frank heeft ruim 450 webwinkels in meer dan dertien landen.

* Erik Rutkens is oprichter van Qbit. Qbit beveiligt digitale producten en diensten.

De Masterclass: Blijf digitale transformatie de baas, is gericht op bestuurders of managers van een non-profit of (semi-) overheidsorganisatie, zoals een gemeente, provincie, waterschap, zorginstelling, woningcorporatie of in de nutssector.

Keep adding personal value

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met University of Groningen Business School, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.