Vivian Haverlach

denker met een hands-on mentaliteit

Overzicht

Ik ben een denker met een hands-on mentaliteit. Het analyseren van een actueel vraagstuk en het bedenken van een oplossing geven me energie. Ik hou ervan anderen te helpen en gedij het best in een omgeving waarin samenwerking en wederzijds respect als kernwaarden worden gedragen. Ik stel lastige vragen en durf kritisch te zijn, maar ben daarin altijd toekomst- en oplossingsgericht.

Ik geloof in een betere wereld en wil mijn steentje daaraan bijdragen. Wat mij betreft is onderwijs per definitie de sleutel tot succes, en in dat geloof sta ik niet alleen. Niemand minder dan Nelson Mandela zei over onderwijs: “Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.”

Ik vier successen, markeer kruispunten en sta stil bij het moment. Dat vieren, markeren en stilstaan geeft tijd en ruimte om de koers voor het vervolg te bepalen en daarmee de kans op succes in de toekomst te vergroten.

Ik ben breed ontwikkeld op terreinen als onderwijsontwikkeling, onderwijskwaliteitszorg en toetsing. Daarnaast heb ik als docent en studieadviseur studenten begeleid in hun leer- en keuzeproces.

Ik heb de doctoraalopleiding Pedagogiek en Onderwijskunde afgerond. Tijdens mijn werk als docent heb ik mijn kennis en vaardigheden op terreinen als didactiek en toetsing bijgeschoold en ben hiervoor gecertificeerd.

Ervaringen

Vivian Haverlach heeft nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring
Not for humans