Teun Busser
Teun Busser

Teun Busser

Trainer, consultant

Een diepe waardering en fascinatie voor ontwikkeling. Dat kenmerkt Teun (1979). Zowel ontwikkeling vanuit het perspectief van de onderneming als vanuit de mens. Deze vader van Lotte en Gijs, man van Margo en partner in Het Eerste Huis beleeft veel plezier aan het trainen van zijn fysieke en mentaal-emotionele fitheid via krachtsport, Chinese yoga en meditatie.

Teun studeerde commerciële economie en maatschappelijk werk. Hij is een pionier in de wereld van organisatie en leiderschap en bracht samen met zijn collega’s van organisatieadviesbureau Realize! de zelforganisatie methode Holacracy naar Europa. Nu begeleidt hij organisaties bij de transitie naar nieuwe manieren van organiseren voorbij traditionele management principes. Daarnaast verzorgt hij trainingen bij Het Eerste Huis. Klanten en deelnemers waarderen zijn energie, focus en betrokkenheid.

Wat hem raakt bij Het Eerste Huis? Het mooie werk dat we doen met een verzameling van prachtige mensen met een zelfde missie: Transformatie van mens en organisatie.

Iets geleerd van Teun Busser?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Teun Busser? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.