Geluid in technische installaties

Niveau
Tijdsduur

Geluid in technische installaties

TVVL
Logo van TVVL
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 TVVL heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

TVVL biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Alphen aan den Rijn, Gouda, Haarlemmermeer, Hilversum, Leiden, N.V.T. / Onbekend, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer

Beschrijving

Zelfstandig onderkennen en analyseren van akoestische vraagstukken die zich in een comfort- en luchtbehandelinginstallatie kunnen voordoen en oplossingen kunnen aandragen.

Door de toenemende installatietechniek in gebouwen krijgt het geluidaspect binnen het ontwerp een steeds belangrijkere plaats. Het vroegtijdig signaleren van problemen en bieden van akoestische oplossingen voorkomt problemen en kosten achteraf. De TVVL-cursus Geluid in Technische Installaties voorziet in de behoefte van engineers en ontwerpers van werktuigkundige installaties in gebouwen om deze ook op geluidaspecten te kunnen beoordelen. De opgedane kennis over geluid van installaties is inzetbaar voor het oplossen van ge…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Audio & Geluid, Apple Final Cut Pro / Express, Adobe Premiere, Radio / Televisie productie en Omgevingswet.

Zelfstandig onderkennen en analyseren van akoestische vraagstukken die zich in een comfort- en luchtbehandelinginstallatie kunnen voordoen en oplossingen kunnen aandragen.

Door de toenemende installatietechniek in gebouwen krijgt het geluidaspect binnen het ontwerp een steeds belangrijkere plaats. Het vroegtijdig signaleren van problemen en bieden van akoestische oplossingen voorkomt problemen en kosten achteraf. De TVVL-cursus Geluid in Technische Installaties voorziet in de behoefte van engineers en ontwerpers van werktuigkundige installaties in gebouwen om deze ook op geluidaspecten te kunnen beoordelen. De opgedane kennis over geluid van installaties is inzetbaar voor het oplossen van geluidsklachten in de gebruiksfase.
Leerdoel / resultaat
Na het succesvol afronden van deze gecertificeerde post hbo cursus kun je zelfstandig akoestische vraagstukken onderkennen en analyseren die zich in een comfort- en luchtbehandelinginstallatie kunnen voordoen en oplossingen aandragen. Verder kun je na afloop:

* constructie-, luchtgedragen- en trillinggeluid analyseren en beoordelen;
* oplossingen aandragen voor akoestische vraagstukken;
* rekenen aan akoestische vraagstukken;
* akoestische informatie aandragen ten aanzien van de ontworpen installaties.

De SPHBO heeft als doel door middel van kwalitatieve toetsing onderscheid aan te brengen in het uitgebreide aanbod van post-hbo opleidingen in Nederland. De door de SPHBO getoetste opleidingen krijgen het predicaat Registeropleiding. Het is een beschermd predicaat, dat alleen door de SPHBO kan worden verleend. Als je als cursist voor één van deze opleidingen een diploma in ontvangst hebt genomen word je opgenomen in het Landelijke Register van Deelnemers dat de SPHBO mede namens alle instell…

Engineers, ontwerpers of projectleiders binnen de installatietechniek werkzaam bij een adviesbureau, installatiebedrijf, leverancier, opdrachtgever of overheid. Met een succesvol afgeronde hbo-opleiding aangevuld met de cursus Luchtbehandelingstechniek of gelijkwaardig

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.