Cursus Java 11 Examen Training: Java Foundations Associate

Tijdsduur
Trainer
William Chau

Cursus Java 11 Examen Training: Java Foundations Associate

Java Academy
Logo van Java Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,4 Java Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,4 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Java Academy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Almere / Lelystad, Amsterdam, Utrecht

Beschrijving

Deze training bereid je voor op een officieel Java Certificerings Examen dat leidt tot de certificering: Java Certified Foundations Associate. Hiermee biedt deze training een belangrijke stap om je te ontwikkelen tot volwaardig Java Developer.

Verhoog je slagingskans door het volgen van deze 2-daagse examentraining! Bereid je perfect voor op het Java Certified Foundations Associate examen (1Z0-811). In de examentraining behandelen we alle examenonderdelen. Maar ook de gang van zaken voor en tijdens het examen komen aan bod. Tijdens deze 2-daagse training maak je een oefenexamen. De oefenexamens blijven ook na afloop van de training voor jou beschikbaar. Zo kun je zoveel oefenen als je wil…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Java Certified Associate, Java, JavaScript, Java EE en Java 7.

Deze training bereid je voor op een officieel Java Certificerings Examen dat leidt tot de certificering: Java Certified Foundations Associate. Hiermee biedt deze training een belangrijke stap om je te ontwikkelen tot volwaardig Java Developer.

Verhoog je slagingskans door het volgen van deze 2-daagse examentraining! Bereid je perfect voor op het Java Certified Foundations Associate examen (1Z0-811). In de examentraining behandelen we alle examenonderdelen. Maar ook de gang van zaken voor en tijdens het examen komen aan bod. Tijdens deze 2-daagse training maak je een oefenexamen. De oefenexamens blijven ook na afloop van de training voor jou beschikbaar. Zo kun je zoveel oefenen als je wilt.

Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte om vragen te stellen over alle examenonderdelen. .

Inhoud training
De training behandelt alle onderdelen van het Java OCA Examen (1Z0-808).
Onderwerpen die aan bod komen:

 • What Is Java?
 • Java Basics
 • Basic Java Elements
 • Working With Java Data Types
 • Working with Java Operators
 • Working with the String Class
 • Working with the Random and Math Classes
 • Using Decision Statements
 • Using Looping Statements
 • Debugging and Exception Handling
 • Arrays and ArrayLists
 • Classes and Constructors
 • Java Methods

Voor Wie?
De Training is geschikt voor mensen die kennis en/of ervaring hebben met objectgeorienteerd programmeren (OO) met Java of je hebt de cursussen: Cursus Java voor Beginners, Cursus Java Vervolg: OO Programmeren en Cursus Java Geavanceerde Onderwerpen bij ons gevolgd en/of je hebt kennis van de onderwerpen die in deze cursussen behandeld worden.

Wat levert het op?
De cursus is gericht op het Java Certified Foundations Associate examen. Met de onderwerpen die in de cursus aan bod komen wordt je optimaal voorbereid om deel te nemen aan het Certificerings Examen en worden je slagingskansen sterk verhoogd. Tevens krijg je de beschikking over oefenexamensoftware die je ook na de cursus nog obeperkt kunt gebruiken.

Voorkennis
Kennis en/of ervaring met objectgeorienteerd programmeren (OO) met Java of kennis op het niveau van de cursussen: Cursus Java voor Beginners, Cursus Java Vervolg: OO Programmeren en Cursus Java Geavanceerde Onderwerpen is vereist.

Certificaat
Wanneer je beide dagen aanwezig bent ontvang je het certificaat van deelname.

Trainingsduur en kosten
De Training duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen: € 900,- exclusief BTW. Deze prijs is inclusief lesmateriaal. Op locatie zijn koffie, thee en lunch ook inbegrepen. BTW vrijstelling behoort tot de mogelijkheden.

Materiaal
Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Tijdens of voorafgaand aan de cursus wordt de benodigde software geïnstalleerd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dien je een eigen laptop mee te brengen.

Cursusvormen
De cursus wordt zowel klassikaal-, incompany- en als individuele training gegeven.

De Trainers
De cursus wordt verzorgd door William Chau

Cursuslocaties
De cursus wordt wisselend verzorgd in Almere, Amsterdam, Utrecht en Online. Informeer gerust naar de planning wanneer er geen datum op de gewenste locatie is ingepland.

Garanties
Java Academy werkt met kleine groepen (maximaal 8 personen) waardoor voldoende aandacht is voor de individuele deelnemer. Daarnaast geeft Java Academy doorgangsgarantie van de cursus. Zelfs bij 1 cursist gaat de cursus door! Hierdoor hoef je je planning niet aan te passen door onnodige annuleringen. In dat geval wordt een individuele training aangeboden.

Laat u trainen door specialisten!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
William Chau
William Chau
Uw persoonlijke ervaren en gepassioneerde trainer
8,8

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.